tirsdag 11. november 2014

Diamantring 0 50ct

Diamantring 0 50ct

Tesori er norges største på forlovelse, diamantringer og gifteringer. Stort og unikt utvalg av smykker. Alliansering giftering, halssmykker, klokker, ørepynt, armbånd.


Norges største utvalg diamantringer , både enstens diamantringer og med flere diamanter. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Med diamanter på totalt ,20ct fattet i skinnen, og en midtsten på ,30ct, gir den et elegant uttrykk samtidig som den beholder det klassiske og tidløse preget. Utrolig kul diamantring ! Carat: , 50ct Colour: TW Clarity: SI Cut: Brilliant.


Dette er en flott diamantring som eiener seg godt på en hver finger. Lekker diamantring med opphøyde diamanter. Diamantring 50ct. Ringen har også en flott diamant på hver side. Det er dermed kun små inneslutninger på diamantens overflate, noe som gjør diamanten svært spesiell.


Diamantring 0 50ct

Den har diamantslipen brilliant (full cut) som vil si at lyset kommer både inn og ut av. Det finnes mange forskjellige diamantformer (shapes), og her gir vi deg en oversikt, slik at du lettere skal finne frem til den formen som passer best til ditt formål. Etter vår mening bør man generelt sett holde seg til rund briljant dersom man ikke vurderer en diamant som er minst , 50ct carat.


Elegance diamantring 50ct gult gull. Ca uker levering En stens diamant ring i hvitt gull med diamanter. Vi hjelper deg kjøpe den perfekte ringen.


Diamantring 0 50ct

Førsteklasses kvalitet til gode priser! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Send oss gjerne en forespørsel angående ønsket størrelse.


Nydelig enstens diamantring i hvitt gull, med en diamant på hele , ct. Dette er topp kvalitet da diamanten regnes som en top wesselton som vil si at det er en sjelden fargegra da diamanten nesten fremstår som helt hvit. Dette gir en nydelig glans, og diamanten får virkelig skinne!


Diamantring 0 50ct

GIA i hvitt gull karat. Hvittgullsringen er fattet med vakker diamant i fin kvalitet. Største diameter øverst på fattningen (toppen på ringen) er ca. Meget god kvalitet i en flott utførelse.


Bli den første til å omtale “ DIAMANTRING STEN 0. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Flott diamantring ! Med tre stener fattet i mot midten så vil den bare stråle. Alle våre diamantringer er levert av solide norske leverandører med trygge garantier på at alle diamantene er konfliktfrie.


Samtlige innkjøp er gjennomført i overenstemmele med kimberly-prosessens vedtak, og diamantene er 1 naturlige. På utkikk etter en enstens diamantring ? Vårt sortiment består av både klassiske og stilrene enstensringer, og ringer med moderne design og tøffe detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg