fredag 21. november 2014

Blokhus feriesenter erfaring

Bestil de bedste familieferier hos Friferie – vi har mere end års erfaring. Uansett valg av feriesenter garanterer vi deg opplevelser du sent vil glemme! Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill.


Gå på strøgtur med fortauskafeer og sommerbutikker og opplev byens herlige stemning på de mange restaurantene.

Vores populære subtropiske vandland er et kæmpe hit hos børn og barnlige sjæle og udenfor er der fantastisk natur og kun et stenkast til Vesterhavet. Fra feriesenteret kan du nyte en fantastisk utsikt over det imponerende havet, og bak sanddynene ligger et skønt plantasjelandskap, som er perfekt for familieturer. Subtropisk badelan mosjonsbasseng, spa, svømmebasseng, fitness og wellness, samt san vann og sanddyner som ligger rett utenfor. Blokhus er minst like hyggelig utenom sommersesongen.


Danland er også konferanse- og kurssenter. Feriehus i Blokhus. Byen er absolutt en av vestkystens populære områder, den tiltrekker seg mange turister og er verdt et besøk.


Er det veldig slitt der?

Hvordan er badelandet? Fint rundt omkring? Ville du anbefalt stedet? Hos Sol og Strand har vi mer enn års erfaring innen for feriehusutleie i Danmark. Dessuten ligger parkene i rolige, naturskjønne omgivelser, så uansett om ferien tilbringes ved kysten, på fjellet, i skogen eller i det åpne landskap, er dere garantert en ferie midt i naturen.


Et opphold på et feriesenter er en morsom og familievennlig ferieform. Bo i velutstyrte ferieleiligheter eller i komfortable feriehus. Her finner du alt du trenger av aktiviteter og opplevelser i umiddelbar nærhet. Ta en titt på utvalget og se hva som passer ditt budsjett. Kursusfaciliteter i Blokhus.


Vores kursuscenter har konference- og mødelokaler i forskellige størrelser til - 2personer, som nemt kan tilrettes ethvert formål. Sommerhus i Blokhus. Hvis du ikke kan finde en ledig feriebolig i din ønskede periode, kan du søge efter sommerhus her.


Hos Dancenter så har vi års erfaring med utleie av ferieboliger. Hos oss kan du føle deg sikker på at oppholdet forløper som det skal. Det er, for eksempel.


Gå på promenad och besök ett av torgcaféerna eller titta in i butikerna, beställ dessutom en middag på en av den lilla stadens restauranger och njut av välkänd dansk gourmetmat.

Her – lige indenfor byskiltet – finder du en mere end år gammel privatejet campingplads. Et 5-stjernes feriesenter med 2plasser for campingvogn, bobil og telt. Vi tilbyr forskjellige overnattingsmuligheter. Leiligheter og motellhytterMed kort vei til badestranden, sjø og lekeområde er våre hytter ideelle for barnefamilier.


Du kan nyte kveldsstemningen på en solvendt terrasse. Hos os finder du miniferie-priser fra kun 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg