torsdag 6. november 2014

Møbler skien

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Alltid lave priser og et stort utvalg!

Sett et personlig preg på hjemmet. Besøk oss på nett eller i butikk! Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Vi er en spennende møbel og Interiør butikk som har fokus på design, kvalitet og trender.


Mandag – Fredag: 10. VI FEIRER ÅR referanser. Guntor Interiør holder til sentralt i egne lokaler like ved Herkules kjøpesenter i Skien.

I vår forretning finner du det meste du trenger for å innrede ditt hus, leilighet, hytte, samt et godt utvalg av gardiner og gaveartikler. Og høy kvalitet handler om mer enn bare design og materialvalg. Gode møbler skal tåle å bli brukt mer enn til pynt, og gode møbler skal fortsatt være vakre etter mange års tjeneste. Derfor er oppgaven vår like tydelig som den er ambisiøs: Vi skal skape møbler for livet. Hos Møbelringen får du alltid mange gode tilbud på møbler , senger og mye mer.


Hold øye med vår nåværende tilbudsavis, hvor du alltid finner de beste tilbudene akkurat nå. Vi vet alle hvor viktig det er at hjemmene våre er et hyggelig sted å være. Møbler i skandinavisk stil. Hjemmet er vår personlige base hvor vi kan uttrykke vår egen unike stil. Sofaen er stuens samlingspunkt og kanskje det viktigste møbelet i stuen.


Meld deg inn i kundeklubben! Om du er som oss, opptatt av møbler , interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli medlem i kundeklubben! Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!


JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.

Vi tilbyr et bredt sortiment av møbler og interiørprodukter. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Skeidar er en norsk møbelkjede med høy kvalitet, stort utvalg og gode priser på alt fra sofaer og lenestoler, spisebord og spisestoler, senger og madrasser til barnemøbler, skrivebor kontorstoler og belysningsartikler. Møbelgalleriet AS har butikker i Kristiansand og Moss.


Vårt ønske er å tilby det beste av Norsk og Nordisk design- både klassisk og moderne - produsert hos leverandører som prioriterer godt håndverk og best mulig komfort fremfor lav pris. Vi er sørger for en trygg og god levering av dine varer. For mer info, klikk her!


Opptil - Spiseplassen. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge, Sverige og Danmark. I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg