fredag 28. november 2014

Fotoalbum ark

Skap noe helt personlig med dine egne bilder. Velg ut ditt favorittformat. Liggende, stående eller kvadratisk. Stort utvalg av fotoalbumer hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto!


Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.

Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Se utvalget av fotoalbum på ark. Bestill hjemlevering eller klikk og hent i din ARK -butikk.


Vi har fotoalbum for alle ambisjonsnivåer. Enkle album med lommer eller selvklebende sider. For den som vil ha full kreativ frihet anbefaler vi bokalbum med blanke ark.


Finnes både med sorte og hvite sider.

I våre butikker finner du ark , lim, fotoklebere, penner i forskjellige farger, klistremerker og annet du kan pynte albumene med. Ta vare på bildene i et fotoalbum. Med dagens fotobøker kan du bruke bilder, ord og effekter til å lage spennende kreasjoner, men om du derimot ønsker å ta del i selve håndverket og lage et personlig album, kan du ta utgangspunkt i et klassisk fotoalbum som du fyller med det innholdet du ønsker. Rammer i alle størrelser og diverse fotoalbum finnes hos oss. Startskuddet for årets store dugnad mot plastavfall nærmer seg med stormskritt.


Man samler sine beste minner på ett og samme ste og man gir bildene sine den respekten de fortjener ved å plassere dem i et album. Hos fotoknudsen får du rask levering og samtidig en fotobok i høy kvalitet. Boken kan lages i mange ulike størrelser og formater, og kan tilpasses akkurat slik du selv ønsker. Den kan fungere både som et fotoalbum med bilder og minner fra familiens ferie, eller som en bildebok der du har samlet dine fineste øyeblikk.


Lag din egen fotobok på nettet! Hos oss kan du designe dine egne fotobøker, fra innsiden og ut, og variere designet i forhold til størrelse, omslag, bildemengde, bindinger, teksttillegg og dekorative detaljer for at resultatet skal bli akkurat slik du vil ha det. Lag liggende, stående eller kvadratiske fotobøker.


Norges største bokhandel. Kjøp bøker, spill, leker, kontorvarer og hjemmeelektronikk på ark. Levering rett hjem eller klikk og hent i din ARK -butikk. Kom i gang med din fotobok her! Albumet leveres med ark (=sider) med valgfritt sort eller offwhite, syrefritt fotopapir i kvalitet 250g.


Lag et fotoalbum med personlig preg eller bruk det til scrapbooking.

Svarte ark med tynne skilleblad av transparentpapir. Fotopapir Columbus. Klipp og lim eller monter bildene med fotohjørner. Last opp et bilde eller en logo og bestill en spiralinnbundet fotobok online i dag!


Vistaprint er en ledende online leverandør av grafisk design tjenester og printede produkter til små bedrifter og enkeltpersoner. Stor liggende fotobok Fra kr 1kr (inkl. MVA) Informasjon og priser En fotobok som får plass i hånden, og som gir mye for pengene.


En flott gaveidé - du kan bestille flere kopier og gi dem til familie og venner. Store fotoalbum som kan indeholde mange billeder. Flere af de store fotoalbum har også plads til tekst udfor billederne. Her er også album uden plast lommer og med blanke sider, så du kan sætte andet end foto ind. Vælg også fotoalbum med blanke sider hvis du har billeder som ikke er i standart mål.


Du har full kreativ frihet når du lager en egen fotobok eller et fotoalbum ! Kokebok - Lag en vakker kokebok! Fødselsdagsbok - det var sånn det hele begynte, vi ville gi bort noe unikt som gave til vår far på hans fødselsdag. Og du – vil du gi kopier på de beste fotobøkene til noen du er glad i, er det ingen problem!


Kanskje var det noen som var med ved tilfellet eller som ikke har den tekniske kunnskapen med digitale bilder, men som skulle bli veldig glad for å få bildene i et vakkert fotoalbum i stedet! Gjør en personlig gave, som vekker minner lang tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg