mandag 3. november 2014

Cacas konditorfarge

Stort utvalg kostymer, dekorasjon og festutstyr. Se vårt utvalg og bestill her! Norges ledende bursdagsbutikk. Finn festdekoret til ditt party. Cacas - Spesialister på bakeutstyr.

Hold deg oppdatert. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene og de hotteste produktnyhetene! Noen som har forsøkt dem? Ser de har dem på Rafens til kr flasken. Lurer på om det er klare og fine farger eller om de blir blasse?


Har tenkt å bruke dem til å farge marsipan. Med konditorfarge hvit kan du gjøre marsipan, fondant eller icing hvitere. Rør sammen den stivpiske eggehviten med mandel- og melisblandingen ved hjelp av en slikkepott.

Røren skal være litt rennende. Tilsett kakaopulver eller konditorfarge om ønskelig. Farge bør velges etter hvilken type smak på fyllet du ønsker. Fordel røren til makroner etter ønsket størrelse på et stekebrett med bakepapir. Fargestoffene i maten vår - Sannheten matvareindustrien ikke vil at du skal vite om!


Alle ingrediensene skal være romtemperatur. Visp smøret luftig. Bruk eventuelt en elektrisk visp for et bedre resultat. Konditorfarge , pastafarge eller icingfarge fra Wilton.


Disse meget populære matfargene finner du hos Slikkepott. Ved farging av marsipan og fondant anbefales det å bruke næringsmiddelfarger, også kalt pastafarger i steden for vanlig konditorfarge. Dette for å unngå at marsipanen blir klissete og vanskelig og jobbe med. Pynt kakene med fargerike kuler og bursdagslys fra vårt store utvalg fra Cacas.


CACAS PASTAFARGE TULIP RØD 235G. Sett farge på tilværelsen med gul konditorfarge fra Cacas. Grunnet forskjellig fargegjengivelse på skjerm tar vi forbehold mot hvilken farge som faktisk oppnås.


Vi har et bredt utvalg av flotte konditorfarger som egner seg for maling og for å tilsettes som fargestoffer i fondant, marsipan, gumpaste, smørkrem, frostinger og icing.

Sett en kobler på sprøyteposen og lag striper med konditorfarge og pensel inni posen før du har i smørkremen. Sprøyt ben ut fra kroppen, rette eller bøyde ben alt etter hvor på kaken klovnen skal sitte. Saken er bare den at jeg har ikke anledning til å bake og pynte kaker spesielt ofte, og jeg synes kanskje disse fargesettene er litt dyre om fargene ikke varer særlig lenge og må kastes etter at jeg bare. Du får ikke farget kakerøren rød med vanlig konditorfarge.


Jeg har også sett fargen i kjøkkenutstyrsforretninger som Glasmagasinet, Til Bords og Kitchn. Du er kanskje også interessert i. Slike små glass som ser ut som farget vann, og fantes som blå, rø grønn og gul i alle matbutikker før? Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg