torsdag 13. november 2014

Foliestriping hjemme

Dette er et eksempel på en bra foliestriping , der foliene er brettet fine, med rene kanter. Ja, som tittelen sier - hva er egentlig forskjellen på å stripe håret med plasthette og heklenål og å stripe håret med folie? Hva gir best resultat.


Jeg skal til frisøren nemlig og skulle velge metode selv, jeg har jo ikke peiling. How To Cut Perfect Face Framing Layers for Longer Hair - V-Shaped Layers - Duration: 9:08. Jøss, der jeg kommer fra koster det godt under tusenlappen å stripe håret (på ordentlige frisørsalonger, ikke innvandrergreier altså).


Tilbake til jentene som jobber her, den gode atmosfæren, spa sonen med deilige vaskestoler hvor du kan legge deg bakover og nyte en hodebunnsmassasje. Vi på Mariela er et dyktig og kreativt team på frisører og negl designer. Vi er på kurs og messer i inn og utland der det nyeste innen hårmoter og teknikk presenteres. Noen ganger kan det bli riktig så gærent og prøve seg hjemme , her har jeg retta opp en litt uheldig hjemme striping. Sveip til sida for og se før bildet#128584; morsom jobb#128135;#127996;‍♀️ Hege Andersen.


I mai ble det arrangert Arctic hår og skjønnhetsmesse her i Bodø, og i den forbindelse ble det holdt et stort hårshow hvor Anneli fra avd Trekanten og Line fra avd Hunstad stilte med hver sine fantastisk fine modeller under temaet tallet. I dag har vi hatt vår første tur ute hos kunder med Havfruen frisørbil #128665; Vi har fått vært hos både bedrift og privatpersoner, og har hatt en superfin dag! Hjelp oss gjerne og spre det gode budskap, at nå kan alle i hele Bø bestille seg frisørtime hjemme hos selv selv eller på jobb, og vi kommer til dere! Blir så inspirert og kan nesten ikke vente med å prøve ut nye teknikker og oppskrifter.


Denne gangen handlet kurset om hvordan vi kan møte kundens ønsker med blonde nyanser. I tillegg har vi laget en guide til hvordan du striper håret hjemme. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Jernia er en faghandelskjede med lidenskap for hjemmet, fordi vi mener den beste tiden tilbringes hjemme.


Vårt løfte er å hjelpe folk å lykkes hjemme. Med hovedfokus på utstyr og løsninger til. Timebestilling og drop in salong sentralt på Mørkved. Online timebestilling på hettys.


Bodøs tradisjonsrike og alltid moderne frisør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg