torsdag 27. november 2014

Hudterapeut

Finn hudterapeut hvis du ser nå. For profesjonelle og amatører. Kunnskap som synes her! Det finnes en rekke private skoler som tilbyr utdanning som kosmetolog eller hudterapeut.


I tillegg kan du utdanne deg som hudpleier i videregående opplæring. Motivasjonen min er å kunne tilby behandlinger og produkter som jeg har troen på og kunne utføre den ekspertisen jeg har tilegnet meg.

Lillian Natås er utdannet hudterapeut med klinikk i Knarvik sentrum. Hos oss finner du roen, og kan slappe av mens vi gir alle typer hudpleie. Vipper og bryn, hårfjerning, hender og negler, massasje og make-up er andre tjenester vi tilbyr. Ta kontakt idag for å høre hva vi kan gjøre for akkurat deg. Fag og yrkesgrupper.


Vi organiserer arbeidstakere i kommunale, fylkeskommunale, statlige, private og offentlige virksomheter og i sykehusene med alle støttefunksjoner. Mineraloljer kan tette porene og gi deg irritasjoner og acne, disse brukes oftest i billigere produkte, sier hudterapeut og hudpleieblogger for Side Anne Kathrine Hansen. Hud- og skjønnhetsbransjen vokser for hvert år og det finnes gode arbeidsmuligheter for deg som utdanner deg til hud- og kroppsterapeut.

Hudterapeut -studentintervjuer. Les historien til noen av våre dyktige elever som er ute i bransjen og har spennende jobber. Etter hvert er det også blitt vanlig å finne arbeid innenfor helsevesenet, ved institusjoner, sykehjem, bofellesskap og lignende. Har du lyst å jobbe sammen med oss på Storo hud og fotpleie? Detta kan gälla både för besvär och skönhetsbehandlingar.


Till hudterapeuten kommer människor av olika anledningar, exempelvis för att få hjälp med hudproblem eller för att få skönhetsvård. En hudterapeut arbetar med olika behandlingar för ansikte och kropp. Jeg kjenner jeg lurer på dette. Vet at fotpleier og fotterapeut ikke er det samme, det er vel ikke mange som har yrkestittelen fotpleier, men alle som jobber med føtter blir likevel kalt fotpleiere av mange.


Er du opptatt av skjønnhet og velvære, og liker å møte mennesker? Da kan dette være yrket for deg! I denne episoden av KarriereStarts jobbserie møter vi hudterapeuten Elisabeth Lian, som gir deg et innblikk i hva jobben går ut på – og hvordan du selv starter en karriere som hudterapeut.


Utdanningen gir deg mulighet til å jobbe som ansatt på salong og spa både i Norge og resten av verden. En utbildning till hudterapeut kan innehålla allt från manikyr, massage, ansiktsbehandlingar och hårborttagning, till ämnen som kemi, dermatologi, ekonomi och näringslära. Som hudterapeut kan du avlägga både gesäll- och mästarbrev. Mange velger også å starte egen salong. Jeg startet mitt eget foretak og leide meg inn i daværende Clinique Matis.


Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse.

Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies. Eriks Hudvårdsutdanning. Studerer sykepleier og er vippeteknikker. Bor nå i Stockholm og jobber her i perioder.


BESØK VÅR BLOGG Les våre nyeste innlegg om hu helse og velvære GAVEKORT Kjøp gavekort til noen du er glad i. BEHANDLINGER Se vårt store utvalg av behandlinger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg