onsdag 19. november 2014

Foret regnvotter barn

Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Kjøp den nye Forét kolleksjonen. Besøk Boozt i dag og finn din favoritt blant de kjente og gode kvalitetsmerkene.


Foret regnvotter barn

Se regntøyet til barn som er best i test. Se priser fra mange forskjellige butikker. Sammenlign priser før du kjøper. Vestland regnvotter har høy rive- og slitestyrke. Der er den, vannpytten og ditt barn er akkurat mellom den og deg.


Kjeft så mye du vil, det kommer alltid til å være morsomt å hoppe i vannpytter. Vi har hele sett, enslige plagg og alt annet du kan tenke å trenge for å ha det gøy i “dårlig” vær. Hansker og votter til barn i alle aldre Godt, slitesterkt, varmt og funksjonelt yttertøy, det er alfa og omega for barna når vinteren setter inn. Og i den forbindelse, skal man ikke glemme hendene! Et par votter eller babyvotter er simpelthen et must om vinteren.


Det beste regntøyet til barna finner du hos Barnas Hus. Foret regntøy er perfekt på kalde dager. Hos Barnas Hus finner du regntøy med for (ofte fleecefor). Behagelige og fleksible regnvotter til barn med fôr i strikket polyester. Et must for vanndammene.


Disse gode regnvottene til småbarn er kjekke å ha for eksperter som skal undersøke sølepytter på alle fire. For å leke ute hele året er det viktig å ikke fryse. Det er to ting som gjelder for å ikke fryse på fingrer eller tær. God basisvarme, som man sikrer ved at man er godt kledd på hele kroppen, og også et par gode hansker eller votter for ekstra varme. Vottene er myke og gode og har et deilig fleecefór.


Fóret er uttagbart. På den måten kan du variere med hva du bruker på innsiden. Et fint sett med fleecefôret sydvest og regnvotter fra Petite. Salto foret regnvott. Gå til betaling-Vanntett,.


Regnvotter med fleecefor. Finn din størrelse ved å se i tabellene. Her finner du klær fra Forét hos Boozt. Målene er oppgitt i centimeter. Mål der bysten er størst.


Midjemål, der midjens er smalest. Stussvidde, der baken er bredest. Innerbenlengde, måles fra øverst i skrittet til gulvet. Alle mål skal være i cm.


Uansett er det en stor fordel at vottene er enkle å ta på, enten det er barn eller voksne som skal gjøre det. Da teller særlig det med riktig lengde og form på mansjetten, pluss at strikkene ikke må være for stramme. Strammeanordningene må være enkle å betjene, og foret må bli i votten når den tas av. Kattnakken sitt regntøy gjer deg nettopp det.


Når man skal kjøpe regntøy til barna er det viktig å gjøre et godt valg. Feil regntøy kan gi dårlige opplevelser for barna, og derfor er det lurt å finne det regntøyet som passer best til ditt barn. Søk etter regnvotter på Kelkoo. Det er plastmerket foran på vottene og ikke selve vottetekstilene som har høye konsentrasjoner av hormonforstyrrende stoffer. Det er et velkjent fenomen at barn suger på det meste, og et plastmerke foran på en vott er dessverre ikke noe unntak.


For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Vi har regnjakker og regnjakker til barn som kan suppleres med gummistøvler, regnvotter og regnhatter.


Foret regnvotter barn

Kort sagt en favoritt i barnehagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg