fredag 21. november 2014

Sammalt hvetemel pris

Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Våre hentepunkter er åpne alle dager mellom kl. Hjemlevering, fra kr.


Vi tilbyr hjemlevering fra morgen til kveld i utvalgte postnummere for et lite tillegg. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Søk etter hvetemel på Kelkoo.

Sammenlign tilbud på hvetemel fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Fordelen med sammalt hvete finmalt, og feks Fibra mel som er en veldig finmalt type sammalt mel, er at disse passer veldig godt i bakst som boller og pizzadeig der man ellers er vant til å bruke siktet hvetemel. Hadde du brukt sammalt hvete grov her, ville smaken og konsistensen blitt nokså annerledes. Klikk på oppskriften for å se mer.


På tross av den svakere kronekursen, er det mye som fremdeles er billig i Sverige: Handle i Sverige? Her vil du finne informasjon om produkter som speltmel, Graham mel, Ideal Mel og selvfølgelig vår klassiske Kjerne Hvete sammen med andre produkter. En desiliter mel er ekvivalent med omtrent gram, men varierer med nivået av hele korn, vann, og dets ruhet. Hvetemel er finmalt og siktet mel av hvete med høy gluten.


Siktet hvetemel er vårt mest anvendte bakemel, og gir lette og luftige bakverk.

At melet er sammalt betyr at man bruker hele kornet – både skall og kjerne – og maler det sammen til mel. Denne meltypen brukes til grove brød og rundstykker. Smaken og konsistensen blir annerledes enn hvetemel sammalt grov, men begge inneholder like mye fiber. HVETE SAMMALT FIN 25KG MØLLERENS. Blandingen hvetemel , fint sammalt hvetemel og grovt sammalt rug, gir et mellomgrovt brød.


Vil du derimot ha brødet grovere, kan du gjerne erstatte noe av hvetemelet med grovt sammalt hvetemel. Det går fint å bruke tørrgjær i stedet for fersk gjær. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å. I MENY har vi stort utvalg på mel og grynprodukter. Du finner utvalget vårt på MENY Netthandel hvor du også enkelt får bestilt produktene rett.


Sammalt mel produseres i mange varierende finhetsgrader, for eksempel fint, mellomgrovt og grovt. Sammalt mel inneholder mer kostfiber, mineraler og vitaminer (som finnes i skallet på kornet) enn siktet mel. Sammalt mel brukes til grovere bakst, som grove brødtyper, rundstykker, flatbrød og knekkebrød. Jerninnholdet er høyere i speltmel og sammalt spelt har en høyere andel enumettede fettsyrer enn vanlig hvete.


Jeg har også lest at speltmel har en lavere Glykemisk index (GI) enn hvetemel. Sammalt hvetemel har nesten fire ganger så mye kostfiber som siktet hvetemel. SIktet hvetemel har høyere andel stivelse og er atskilling mindre næringsrik.


Han ser ikke på priser , han bare handler.

Jeg ser på priser , men kjøper aldri hvetemel. Men jeg digger nybaka brø om det er til kroner eller 15. Spiller ingen rolle :-p. Men begynte å lure på hvor dyrt det kan være med mel. Vi følger hele prosessen i korn- og melproduksjonen fra snøen smelter på jordene tidlig på våren til melskya står i møllerommet på låven.


Hvert år dyrker vi forskjellige kornslag, slik at utvalget som vi har til salgs kan variere fra år til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg