mandag 24. november 2014

Nattlampe baby test

Bambilampe, fluesopp, kanin mm. Kjøp kvalitet hos Sprell - Rask levering! Sprell har et fantastisk utvalg av barneromsinteriør. Velg mellom dyremotiv, søte figurer og drømmende skyer. Alle lamper vi anbefaler for barn gjennomgår grundige tester så de er ekstra trygge.


Eksklusive lampene fra designere og produsenter i toppklassen.

Lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre. Har automatisk kanalvalg, nattlampe , justerbar lydfølsomhet og vibrasjonsvarsling. Den lyser og lager lyd når den kommer utenfor rekkevidde.


Rekkevidden skal være på opptil 6m ved fri sikt. I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd. Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris. Med en babycall kan du slappe av når barna sover, for du vet at du får det med deg hvis de våkner. Kjøp din babycall fraktfritt online, eller besøk nærmeste Lagershop.


Test av hodeputer for småbarn Denne nattposen er laget i veldig myk og behagelig bomull.

Vi testet modellen med firelags bomullsmusselin (den dyreste), men den finnes også med færre lag bomull. Babycall Tests – disse testene har vi analysert. Det danske nettforumet voresbørn.


Britax` babystol Baby -Safe har vært på markedet i flere år. Modellen Baby -Safe i-Size er nyere og som navnet antyder godkjent til i henhold til den nyere i-Size-standarden. Babystolen kan brukes fra nyfødt og opp til måneder, med en maksvekt på kg. Stolen har også sidekollisjonsbeskyttelsen SICT som kan skrues ut fra sidene. Det er også smart å ha en i hallen eller på badet for å få litt ledelys i mørket uten å måtte tenne taklampene.


En nattlampe til barn som er mørkeredde kan skremme vekk både spøkelser og monstre sånn at de får sove godt. Se i sortimentet vårt og finn den som passer for deg. Denne pumpen er i absolutt beste kvalitet, med gjennomtenkte funksjoner som sørger for mobilitet, frihet og fleksibilitet. Vår barnebelysning får de små til å følge seg tryggere, og gjør dem tryggere.


Search For The Baby. Vet du når barnet får sine første tenner, eller hvor ofte en nyfødt kan bade? Mange førstegangsforeldre får seg et aldri så lite sjokk når de plutselig har ansvar for en nyfødt baby døgnet rundt, og de fleste har nytte av å lese om spedbarnsstell og babyens utvikling før de blir foreldre.


Klikk Foreldres store test av suttekopper. DYNER, PUTER OG NATTPOSER TIL BABY OG BARN. Og dette er ikke første gang Regatta oppnår gode resultater i uavhengige tester.

Det har aldri vært så mange mobiler å velge mellom som det er i dag. Best i test og anbefalte mobiler. Alle brukere har forskjellige behov og du verdsetter nødvendigvis ikke det samme som de fleste andre.


Dette stoffet øker sterkt risikoen for å utvikle allergi, og ble i april forbudt i produkter som skal bli værende på huden. Vi har testet håndsåper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg