mandag 10. november 2014

Billige kaker

Billige kaker

Ikke la de gjøre det! Det er så enkelt å lage kake fra bunnen, alt du trenger er riktig oppskrift. Her er fem enkle kaker du kan lage fra bunnen av : Enkel kanelkake – en av de mest populære kakeoppskriftene på bloggen og det med god grunn.


Den smaker godt OG er enkel å lage. Få levert på døren eller hent selv. Kakebestilling har aldri vært enklere! Vi baker et stort utvalg fristende kaker ! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere. Vi er satt opp til å bake totalt minimum store kaker.


Det er stort sett pressisert at det skal være langpannestørrelse. Samtidig er jeg temlig blakk akkurat nå. Er det noen som har tips til gode kaker med billige ingredienser? Det kan godt ta tid å lage eller være litt inviklet. Det gjør ikke noe, men ingrediensene bør være relativt.


Vi har både ensfargede og mønstrede kakeesker med tilbehør i sortimentet vårt. Bare klikk deg gjennom fanene i menyen for å finne billige kakeesker som passer stilen din. Mange størrelser og fargealternativer Når du skal frakte eller oppbevare en kake på en fin og presentabel måte, er kakebokser i papp midt i blinken.


Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Våre konditorier baker et stort utvalg kaker - noe for enhver smak! Mine beste kaker. Nedenfor har jeg samlet de beste kakene som jeg har publisert på bloggen (i uprioritert rekkefølge). Lag din egen, eller bestill en ferdig kake.


Billige kaker

Et perfekt selskap starter med en perfekt kake. Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen. Lite sier anledning som en stor og flott marsipankake. Uansett om det er bryllup, dåp, bursdag eller kun feiring av hverdagen så gjør det seg med en pent pyntet kake midt på bordet.


Vi lager alt fra den klassiske valnøttkaken til bringebærkake med ferske bær. Hva med noe søtt etter middagen? Vi tilbyr et bredt spekter av lekre og smakfulle kaker. Velg alt fra deilig vaniljefyll til aprikos- eller bringebærfyll. Oppskrifter og tips på hjemmelaget dessert.


Sjokoladefondant, crème brûlée, panna cotta, fruktsalat eller tilslørte bondepiker? Det er bare å velge den som frister mest - vi har oppskriftene. Dette er en stor suksesskake som dekkes med både deilig Firkløverkrem og gul suksesskrem, og deretter søt, pisket fløtekrem og til slutt masse friske bær. Her har du en flott kake til sommerfesten!


Jeg har kalt kaken for Sommersuksess - og det er nettopp det denne kaken er! Hev kosefaktoren med gode kaker eller nybakte muffins når det blir helg. By familie og venner på en hyggelig sammenkomst. Norges største utvalg av kaker.


Billige kaker

Trenger du å komplettere med en ny springform eller har du ikke mange nok? Se her, her finner du en mengde bakeformer – runde kakeformer, avlange brødformer og muffinsformer. Bakepapir og muffinsbrett har vi også.


Ingen kaker er like, og prisene varierer i forhold til både ingredienser, størrelse og pynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg