fredag 7. november 2014

Gravid kjole hverdag

Rask og trygg leveranse. Siste mote til riktig pris. Finn din favoritt på ellos. Besøk Boozt i dag og finn din favoritt blant de kjente og gode kvalitetsmerkene.


Under den første tiden som gravid , er som regel ikke klærne et problem.

Men så snart babymagen begynner å vokse, går det plutselig unna, og da gjelder det å ha fine og komfortable gravidklær. Mammaklærne gjør det lettere for deg å trives i din egen kropp, og mesteparten av klærne kan brukes også etter graviditeten. En kort, sennepsgul kjole fra mamalicious med knapper hele veien, skjortekrage, brystlomme, korte ermer og knytebelte i livet som hjelper godt til med å justere vidden til den voksende magen. Denne kan du også bruke etter svangerskapet.


Selvfølgelig kjøper jeg noe, men det er mye gjenbruk. Jeg er spesielt glad i kjoler , og føler meg komfortabel som gravid. Da magen ikke syntes så godt, brukte jeg tykke store gensere som “ kjoler ” med tights under, mine egne bukser med et strikk i knappen eller vide kjoler.


En lang kjole passer like bra til hverdag som til fest, avhengig av hvordan du styler resten av antrekket.

Smykker, høye hæler og oppsatt hår gjør deg helt klar for den store sommerfesten. Utvalget av mammaklær har heldigvis blitt så stort at den gravide lett kan følge de siste trendene og føle seg moteriktig selv om man er gravid. Hvor fantastisk er ikke det? Mange gravide ønsker å gå med stripete t-skjorter og blå jeans, og dette er en klassisk ” gravid look” som ser bra ut på de aller fleste. Her finner du alt du trenger av trendy kjoler og tunikaer for den gravide ! Kjempeflott utvalg av gode merker til rimelige priser.


Ypperlige kjoler for nye mødre. Vi i Zalando ønsker å tilby vordende mødre vakre kjoler som kan gjøre denne tiden enda mer spesiell. Utvalget er stort og kjolene vi fører kommer i mange ulike stiler og design for å passe perfekt til din smak. Husk at det er helt naturlig at kroppen din endrer seg når du er gravid.


Tjek også udvalget af ventebrudekjoler, hvis du skal stå gravid brud! Ventekjoler til hverdag og fest! Uanset om du tilføjer noget nyt til dit udvalg af hverdagskjoler til arbejdsugen, eller om du forsøger at finde den rette, lille sorte blondekjole til gravide til en særlig lejlighe så har vi lige det, du leder efter. Kjoler , der passer perfekt. Maternity dresses in a variety of styles for every occasion.


Are you a working mum-to-be looking for a new outfit or two to wear into the office without having to think too much about it as you get ready in the morning? Billig, sikker og rask graviditetstest.

Kjøp nå, test deg hjemme. Oppdag de siste nyhetene og trendene eller se våre stilsikre klassikere som passer alle anledninger og sesonger. Vi har et stort utvalg av kjoler og skjørt med alt fra festkjoler til blyantskjørt eller plagg som passer perfekt på jobben. Boob er et svensk merke designet for graviditet og ammeperioden. Mange av kjolene kan benyttes både mens du er gravid og tiden etter.


Boob kan handles hos i Norge hos Ammehjelpen eller på Boob. Alle mødre ønsker å kunne amme enkelt og diskret, uansett om det er hjemme eller når det er store festligheter, som dåp eller bryllup. Hos Milker er utvalget stort, og vi har ammekjoler til både hverdag og fest. En ammekjole er en spesialdesignet kjole med smarte og praktiske funksjoner, som skjuler brystet når du ammer. Maxikjoler er i vinden som aldri før!


Et nøkkelplagg vi jenter aldri får nok av er kjoler ! I tillegg til at du har et helt antrekk i ett og samme plagg, er kjolen et plagg man enkelt kan style opp og ned alt etter anledning, smak og personlig stil. Med litt kreativitet og fantasi kan én kjole brukes både til bryllup og til hverdag med riktig tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg