fredag 21. november 2014

Gravid uke 39 blogg

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. I natt kjente jeg panikken spredte seg inni meg selv om jeg så rolig ut på utsiden.


For plutselig kom jeg på at jeg ikke hadde kjent liv på veldig mange timer.

Det er nemlig ikke typisk lillebror i magen som alltid er veldig aktiv når jeg skal sove. Det er så surrealistisk at jeg kan havne i fødsel når som helst. At tiden går fort er noe alle vet, men at den skulle gå så fort til og med mot slutten av en graviditet hadde jeg aldri trodd.


I dag er det fredag 9. Det er uke og dager igjen til din termin, søndag 18. Tromsø og er alene mamma til Emma Sofie på år På denne bloggen kan du lese om hverdagen vår og ting som. Gravid uke , og 41.


Forberedelsene som kroppen gjør den siste tiden er viktige.

Hei og hopp alle i hop! Nå gikk det litt lengre enn planlagt mellom disse gravidoppdateringene enn planlagt igjen, men sånn får det da bare være! Sjansene for at dette blir den siste oppdateringen jeg rekker er reel, da termin er så nært som et ensifret tall nå, ni dager til termindatoen!


Dagen før fødselen skjønte jeg det: I løpet av kun noen få dager kommer hun! Jeg hadde i forkant flere tegn på at fødselen nærmet seg med stormskritt og pakket derfor ned siste rest i sykehusbagen. Nå var vi veldig klare til å møte lillemor! Det gjorde jeg når vi ventet på Abel, og det har jeg aldri angret på. Jeg har selvsagt ingen resultat å vise dere fra dagens fotografering enda, men tenkte det kunne vært gøy å se tilbake på den gang jeg gikk gravid med Abel.


Bildene er tatt i uke eller (husker faktisk ikke helt nøyaktig). Hvis du har vært kvalm, vil du kanskje oppleve at dette gradvis går over. Fosteret begynner å ligne et menneske og alle anlegg til organer er dannet.


Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Kommer som regel hyppigst på kveldene, men gjerne når jeg er ute å spaserer også! Litt pinlig å gå på senteret, og stikningene plutselig slår til.


Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.

I uke er dagen for fødselen virkelig nære. Denne uken her så veier han ca. Tidlige tegn på at fødselen kan være i gang at vannet går, du har smertefulle rier med jevne mellomrom, og eventuelt at du har tegningsblødning.


Frøken overtid er fortsatt gravid , jada, og ikke uventet heller. Min mor gikk over uker , og selv om jeg har hatt en hel del plager oppgjennommer jeg fortsatt glad for at han ikke har kommet for tidlig. Vel vi er som vi er. Havnet innpå her, pga skoene dine ble omtalt i en avis idag.


Jeg synes de så helt ok ut, men ikke stort mer enn det. Må si at norges største blogger , altså deg, var litt skuffende mtp innhold i. Uke : Babyen feter seg opp. Kjennes det som den er på vei ut?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg