torsdag 13. november 2014

Kax vinterdress

Stormberg har vinterdresser til dame i nettbutikken. Perfekt til lek i snøen eller andre uteaktiviteter. Bestselger blant barnehageansatte! Hos oss finner du et stort utvalg av Vinterdresser til barn. Se vårt utvalg her!


Dressen lekker litt vann i en søm. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Kaxs Proxtec er vår kolleksjon med vind- og vanntette funksjonsplagg for aktive barn i all slags vær.


Her finner du alt fra skalljakker, parkdresser, overaller, vinterdresser, overtrekks-bukser, votter, luer og mye mer i sesongens farger og mønstre. Den ble jo ikke testet i år av foreldre og barn, så jeg vet jo ingenting om den. Men det frister å prøve den.


Vi produserer dressene med strenge krav, og basert på tilbakemeldinger fra blant annet kunder, gjør vi stadige forbedringer. I starte kjøpte jeg bare Reima, prøvde etter hvert andre. Har ikke kjøpt en eneste Reima etter t jeg testet de.


Velventilert vinterdress som er lett å ta av og på I dressens ermer er det en snølås i form av en bord som sitter passe hardt rundt håndleddet. Det er mulig å få inn en vott, men man kan også velge å ha votten utenpå borden, men innenfor ytterermet. Også i de litt videre buksebena har det fungert bra å trekke dressen over skoene. Klær på nett og i over 3butikker.


Velkommen til KappAhl. Vi tilbyr klær til både dame, herre og barn med god kvalitet og passform. Childhood-plaster, stk. Mangler strikk under beina. På en veldig god 4. Det er halve prisen, utrolig fine, holder enormt god (mindre slitasje på de enn på Reima'ne vi hadde) ungene er gode og varme hele vinteren.


Kax vinterdress , str 110. Lurer på hva slags vinterdress jeg skal kjøpe i år til min 5-åring. Hvordan er dressene til Lindex og KappAhl? Hadde ColorKids sist, den var go men ble litt slitt i rumpa.


Les tester og omtaler før du kjøper. Varmt välkommen till Gneis barnkläder. Här hittar du utekläder av högsta kvalitet för baby, barn och ungdom. Vi är ett svenskt familjeföretag som vill göra skillnad.


Vi vill att fler barn ska upptäcka glädjen i att vara utomhus, tidigt lära sig uppskatta vår fantastiska planet och röra sig mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg