fredag 28. november 2014

Hvem eier bilen gratis

Hvem som eier bilen? Finn eier av bil ved å søke med registreringsnummer. Alt om norske kjøretøy samlet på ett sted. Du vil etter kort tid motta informasjon om hvem som eier kjøretøyet.


Du kan også få informasjon om hvem som eier et kjøretøy med personlig bilskilt.

Sjekk hvem som eier bilen gratis ! Kjøretøysopplysninger. Gå inn på statens veivesen for å finne eier av bil ved å skrive inn reg nr. Bare trykk på linken over å skriv in reg nr for å finne eier av bilen , på denne måten finner du finner du eieren av bilen. Søk med registreringsnummer for å finne kjøretøyets eierforhol etterlysninger, økonomiske heftelser, EU-kontroll og tekniske detaljer. Uansett hvor mange ganger man kjører i året, opplever man ulike bilsituasjoner.


Noen positive og noen negative.

Man kan enkelt havne i situasjoner hvor man trenger å vite bileiers navn og telefonnummer. Navn på person eller firma som eier kjøretøyet. Merke, modell og type kjøretøy.


Dato for neste EU-kontroll. Eneste tjeneste som forteller om kjøretøyet er etterlyst. Søket ditt er anonymt. Vanligvis svar innen sekunder. Ved kjøp av bil privat er det viktig å kontrollere at den personen som selger bilen virkelig er rette eier.


Dette kan enkelt gjøres ved å kontrollere hvem som står som eier i vognkortet mot navnet på selgeren. Er du i tvil, kan du be selgeren legitimere seg. Skriv inn registreringsnummer og sjekk informasjon om blant annet frist for EU-kontroll, kilometerstan utslippsinformasjon, motor, vekt og dekk. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Gratis antivirus avslørt.


Statens vegvesen gjør det nå lettere å finne eieren til en bil. Sjekke hvem som eier et kjøretøy Tidligere var eneste mulighet for å få opplysning om kjøretøy å ringe eller møte opp på en av Statens Vegvesen stasjoner. Men nå finnes det en enklere løsning som Statens Vegvesen driver, nemlig en SMS tjeneste.

Hvordan kan man lettest finne ut hvem som eier en bil , når man har. Dette vil selvsagt kun hjelpe dersom det er pant i bilen , men det er iallefall gratis. Motorvognregisteret. Er du på jakt etter hvem som eier en bil eller en motorsykkel, eller tidspunkt for registrering?


I Det sentrale motorvognregisteret finner du det oppdatert og samlet på ett sted. Det første man gjerne er interessert i, er å vite hvem som er tidligere eiere. Er det en relativt ny bil , har den kanskje bare hatt en eier - og vedkommendes navn finnes i det gamle vognkortet.


Hvis du lurer på hvem som er registrert som eier , hvilke heftelser som er tinglyst på en eiendom, eller hvor eiendomsgrensene er tegnet inn i matrikkelkartet, kan du finne opplysningene på seeiendom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg