torsdag 27. november 2014

Bohus skrivebord

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Se hele utvalget på skeidar. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her. Kjøp skrivebord hos Trademax.


Bohus skrivebord

Alltid lave priser og et stort utvalg! Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Telefonnummer er valgfritt.


Soft Line er en serie danskproduserte møbler med en moderne retro stil. I denne serien finner du både kommoder, nattbor reol, skrivebord og skoskap. Alle møblene er hvite og lyse med flotte detaljer som ben og håndtak i massiv eik.


Bohus skrivebord

Her kombineres form og funksjon til stilfulle lagringsplasser for alle rom. VILJE skrivebord med skuff finér eik ben i massiv eik oljet hvitpigmentert;. Mistral design for your life”. Med det rette skrivebordet får du en arbeidsplass der det er enklere å jobbe, studere eller drive med hobbyer. Trenger du mer oppbevaring?


Gå for et skrivebord med innebygde hyller. Er du klemt inne i et hjørne? I vårt store utvalg av skrivebord i forskjellige modeller og varianter kan det være litt vanskelig å bestemme seg for hvilket som passer deg og ditt hjem best. Et skrivebord er en viktig del av hjemmekontoret, og hos JYSK finner du et bredt utvalg av ulike modeller, størrelser, farger og materialer. Skrivebord med plass til alt.


Bohus skrivebord

Du kan velge blant alt fra relativt enkle databord til komplette løsninger med skrivebord , skuffer, hyller og overdeler. Enten du skal jobbe hjemmefra, spille til neste level eller jobbe på kontoret, har vi flere skrivebord og databord for deg. Gode kontormøbler er viktig for å få jobben gjort, og vi har mange å velge blant.


Våre skrivebord er testet og godkjent for offentlig bruk og oppfyller kravene til sikkerhet, holdbarhet og stabilitet. Kontormøbler for alle typer kontorlandskap. Det perfekte skrivebordet til deg med liten plass! Nå med hele rabatt!


Hurtig levering, Fast pris på frakt! Velkommen til vår nettbutikk! Alt av skrivebord til kontoret. Det er derfor viktig å investere i møbler som er komfortable, solide og enkle å rengjøre. Hos AJ Produkter kan du velge i et bredt utvalg kontormøbler på nett, inkludert skrivebord , som hjelper deg skreddersy en komplett løsning til.


Kinnarps skrivebord og arbeidsbord hjelper deg å jobbe ergonomisk. Når det gjelder nettopp skrivebord , handler ergonomi om å bevege seg og variere arbeidsstillingen fra sittende til stående i løpet av arbeidsdagen. Derfor er det viktig å velge skrivebord med riktig høyde.


Bohus skrivebord

Bohus er medlem av Grønt Punkt Norge, næringslivets redskap for å møte myndighetenes krav til innsamling og behandling av emballasje. Bohus støtter og samarbeider med Regnskogfondet. Bohus tilbyr kredittkortet CASA, som gir deg ulike finansieringsmuligheter og tilgang til en rekke tilbud og rabatter. Et skrivebord kan lett bli et stort og tungt møbel, hvis det blir satt i et lite rom, hvor det ikke passer innd.


Desuten er et lite skrivebord nok for de fleste, fordi det handler om å ha et sted å sitte og jobbe. Med et lite skrivebord slipper du for, at skrivebordet står i veien eller virker for stort til rommet. Cookies hjelper oss å forbedre din opplevelse på vår nettside.


Så for å kunne analysere trafikken, tilby deg personlig informasjon og for at grunnleggende funksjoner skal fungere på nettsiden, trenger vi å benytte oss av cookies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg