mandag 10. november 2014

Trunki koffert alder

Koffert som barnet kan sitte på - Flere glade farger - Rask levering - Kjøp her! Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør. Gjør reisen til en lek!


Dette er trillekofferten for barn! Denne unike kofferten har smarte løsninger som gjør reisen - og ikke minst all ventingen på flyplasser - ekstra hyggelig! Den kommer med flere smarte løsninger som gjør oppholdet på f. Den har fire hjul og en trekksnor, som gjør at den kan brukes som stol, bil, hest, motorsykkel - det er kun fantasien som setter grenser. Trekksnoren kan fint også festes slik at den kan brukes som skulderstropp for den voksne, og har i tillegg et bærehåndtak.


Med en vekt på kg er kofferten lett å bære med seg, enten med hjelp av håndtaket eller skulderremmen som følger med. Med denne liters kofferten kan barnet ditt pakke med seg favorittlekene til reisen. Trunki Barnekoffert - Una Enhjørning.


Utrolig kul og akkurat passe stor! Den kan sittes på og brukes som både bil, stol og til å ri på. Fire hjul og ekstra beskyttelse forran og bak, gjør den. Begynte å bruke den som leke til å trille rundt på stua i en alder av år. Sammenlign pris og les tester på hundrevis av kofferter.


Se de beste koffertene. Kjøp Koffert på nett hos Outnorth. Prisløfte og kostnadsfritt bytte.


Kan også brukes som sitteplass til en liten pause, eller brukes til å bli trukket på hvis det er lange avstander. Koffertens håndtak er gode å holde fast i, og kofferten er design et så ingen fingre eller tær kommer i klem. De er kjent for sine karakteristiske trillekofferter som barn kan sitte på, et design som har vunnet utallige priser. Den er produsert i samme type lettvekt plast som koffertene voksne bruker. Den er laget av samme lette, holdbare plast som en vanlig koffert.


Kofferten er laget for å gjøre reisen til en lek, der barnet kan sitte på kofferten , sparke seg fremover eller bli dratt av andre. Designet for barnas egen håndbagasje. God plass til alle favorittlekene.


Uansett om du behøver en stor trillekoffert for å reise jorden rundt eller en liten koffert for bilreisen over helgen, har Morris kofferter som passer deg. Her finner du et bredt sortiment av kofferter , kabinkoffert og trillevesker fra velkjente merkevarer som Samsonite, Epic og Titan i alle størrelser og prisklasser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Star Wars upright koffert 35l hjul. Vanlig pris kr 1400.


Special Price kr 900. Den har nok lagringsrom for barnas små skatter, og kan tas med om bord som håndbagasje hos de fleste flyselskap. Når beina blir for trøtte, kan de små sette seg på trunkien og foreldrene kan trekke dem. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. De står for god design, brukervennlighet og ønsker å gjøre reisingen til en spennende og lærerik opplevelse.


La barna pakke sin egen koffert til ferien. Vi har et stort utvalg av trillekofferter, kofferter og sekker med hjul med motiv fra kjente karakterer fra TV og film. Hos oss finner du også trillekofferter man kan sitte på, perfekt for en sliten gutt eller jente på en stor flyplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg