onsdag 26. november 2014

Strikke sjal barn

Cellbes har alt du trenger av klær. Stort utvalg av Sjal. Av Bitta Mikkelborg. Alle varer på lager!


Du får oppskrifter på sjal og skjerf med varierte mønster, både ensfargede og flerfargede, med og uten mønster, hulldekor og border.

Vi har nemlig samlet en god del strikkeoppskrifter, som legger opp til, at man kan strikke en fin poncho eller et sjal – alt etter ønske. Dagens gratisoppskrift: Enkelt sjal Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.


Gjenta disse om-gangene gang til, snu arbeidet og fell av fra vrangen med rette masker = riller nederst. Spenn ut plagget mellom fuktige håndklær og la det tørke. Etter siste gang fortsett med hullmønster etter hele diagrammet til du har strikket samme antall rapporter som før ”spissen”.


Kjempefint sjal og så gøy å ha et mønster som man kan vende tilbake til og strikke flere ganger. Når jeg har giveaway gjør jeg slik: Jeg ønsker det skal være gratis (folk må ikke legge seg til som følgere, blogge om det eller annet - da blir det jo ikke gratis).

Lyst til å strikke et enkelt, men nydelig sjal ? Velg strikkepinne og garn som passer dagshumøret, og sett i gang. Jeg anbefaler litt tykke strikkepinner. Hele sjerfet strikes i rillestrikk, alstå strikker du rett hele tiden. Legg opp tre masker. Strikk tre masker rett 2. Festdrakter til barn : Sy og strikk.


I denne boka finner du festdrakter til jenter og gutter i alderen til år, både strikkede og sydde. I tillegg til selve draktene, er det også mønster til blant annet skjorter, sjal , jakker og strømper. Denne siden ble sist oppdatert 02. Lyst å strikke skjerf eller sjal men trenger en god oppskrift for å komme i gang?


Et sprakende og anvendelig sjal i et herlig fargespekter! Med kun rette masker er sjalet svært enkelt å strikke , og effekten av retningsskiftet gjør sjalet både unikt og morsomt å strikke. Instagram (du trenger ikke å være innlogget for å se). Derfor var jeg ikke i tvil når Pickles-damene spurte om jeg ville bidra med et Remix-design, det måtte bli et Frøkenseilersjal! Og vil du strikke det designerene foreslår har vi mange slike oppskrifter også.


Plaggene har de funnet fram til selv, og da bloggen og nettbutikken ble startet ble klærne revet vekk.

Dette er et enkelt, men effektfult sjal som passer til alle anledninger! Et tøft og delikat sjal som felles av med den lekre løvlikanten. Sjalet strikkes i ett stykke og er godt egnet for alle typer strikkere.


Oppskriften kan lastes ned gratis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg