mandag 24. november 2014

Luksus nachos

Nachos er en rett som er rask å lage og smaker super godt! Dessuten kan du så lett sette din personlige vri på retten ved å bruke de. Dette er skikkelig digg!


Nachos med cheddarsaus er en veldig mektig koserett som passer best en lørdag en gang i blant. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!

Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Enkel og god oppskrift på tex-mex nachos med smeltet ost. Her får du den gode smaken av taco, men på en litt annen måte. Du kan bruke pulled pork eller kylling i stedet for kjøttdeig.


Kidneybønner er også godt istedenfor, eller sammen med kjøtt. Mozzarella ost (mengde etter ønske) Stek kjøttdeig med salt og pepper.

Liker du taco krydder kan du bruke det istedenfor. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Siden jeg får så mange gode tips fra bloggen din, tenkte jeg å dele en mexicansk hemmelighet med deg (har bodd i Mexico mange år): Ta en boks cheeze Wheeze eller sånn cheddardipp for potetgull i en kasserolle og tynn ut med matfløte. Du vil kanskje også like Frisk og lett ostesaus med skinke 6. Amerikanske pannekaker med blåbær 5. Grilled cheese PST 3. Nachos , som pizza, kan varieres i det uendelig. Besøk bloggen Mat på Bordet for denne versjonen med spicy kjøttdeig, bønner, salsa og avokado. Mat fra bunnen har gitt meg gange gode opplevelser.


Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Luksus-nachos med pulled pork. Mexicansk risret er så vildt lækkert og opskriften kan jeg virkelig varmt anbefale jer at prøve.


Her har jeg lavet den i en udgave uden kød og virkelig mange skønne grøntsager, for med alle de lækre krydderier, ris og velsmag, så mangler det ikke. Herhjemme skal det nogle gange være nemt.

Men bare fordi det skal være nemt, behøver det ikke nødvendigvis at være kedeligt. Derfor besluttede vi os for at lave en lidt anderledes form for nachos , nemlig luksus nachos med en frisk salsa. Gælder hele oktober. I samarbejde med Takeaway-Horsens.


I dag var det currychili kylling på menyen. Planen var egentlig å lage retten fra bunnen av. Et bredt felt af kultur- og idrætsaktiviteter i nærområdet, året rundt - alle ugens dage, skal give alle alders-grupper en reel mulighed for et aktivt fritidsliv og bidrage til, at Korup også fremover vil være et godt sted at bo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg