tirsdag 25. november 2014

Kosthold gravid blogg

Les mer om hvilke næringsstoffer og matvarer som er viktig for gravide. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Her har du noen viktige tips om kosthold under svangerskapet: Prøv å ta kosttilskudd for gravide.

Om du planlegger å bli gravid , kan det være lurt å ta prenatale vitaminer før du begynner å prøve slik at du har nok av næringsstoffet i kroppen for å hjelpe barnet å vokse. Ifølge eksperter veier babyen, morkaka, livmoren, fostervannet og det ekstra blodet sammen med normale ødemer (altså vannhevelser i kroppen) gjennomsnittlig 1kilo ved fødsel. Med andre ord er 1kilo det man kan forvente å gå opp i vekt under svangerskapet. Jeg ble gravid med en gang.


Det gikk så fort at jeg ikke helt rakk å glede meg, og da jeg mistet etter åtte uker, så tok jeg det ganske med ro. Det var trist, men legen sa at det var veldig normalt, og at det bare var å prøve igjen. Enda en gang ble jeg gravid på null komma niks. Et sunt kosthold , trening, velvære og nok søvn er bra for alle, ikke bare de som prøver å bli gravide.


Kosthold for gravide.

Når du er gravid trenger du et kosthold som er variert og som gir tilstrekkelig av næringsstoffer. Du trenger mer mat enn ellers for at barnet skal vokse og utvikle seg, samtidig som dine behov dekkes. Bakgrunnen er dyreforsøk som viser at store mengder ingefær kan gi økt risiko for abort. En blogg om ernæring, helse og kritisk tenkning.


En ny studie som ble publisert i British Medical Journal 4. Den er for tiden den mest leste artikkelen til tidsskriftet, noe som ikke er så overraskende ettersom den handler om vegetarkosthold. Mange av matvarene som nevnes nedenfor, er lite brukt i et normalt norsk kosthold , og vil derfor bare gjelde en liten gruppe gravide. Sannsynligheten for at fosteret tar skade av at moren spiser disse matvarene, er liten, men Mattilsynet anbefaler likevel gravide å følge rådene nedenfor. Følg med på de siste nyheter rundt helse og kosthold slik at du kan oppnå mer livsnytelse i hverdagen, optimal helse og minimal helserisiko gjennom ren, naturlig mat.


Men her inne på blogg. Hei og velkommen til min blogg. Jeg skriver om næringsrike råvarer, ernæringstrender, kosttilskud naturlig helse og grønn livsstil.


Siden jeg har fått flere henvendeleser om mitt kosthold under graviditeten, så tenkte jeg å lage innlegg om dette. Voksne bør spise 2milligram omega-hver dag. Makrell er definitivt den feteste fisken, og en middagsporsjon på 1gram vil dekke omega-3-behovet for omtrent dager. Hos oss finner du bra og ekte mammastoff om graviditet, amming, fødsel og småbarnslivet.


Vi er et mammakollektiv og tilsammen har vi født over 1barn. Det innebærer et variert kosthold satt sammen av grove kornprodukter, grønnsaker, frukt og bær, magre meieriprodukter, fisk, bønner, linser, erter og nøtter.

Gravide bør spise noe mer. Jeg heter Helene Ragnhild og har en bachelor i ernæringsfysiologi, samt studerer personlig trening. Jeg er lidenskapelig opptatt av helse, ernæring og livsstil, og deler denne interessen her på bloggen. Jeg håper jeg kan inspirere nettopp deg!


Jeg vil bare være ærlig om at jeg faktisk ikke klarer mer, det funker ikke. Om mitt liv skal kunne gå videre, så kan jeg ikke ha bloggen heller. En dag vil jeg få barn, jeg vil være gravid og jeg vil gifte meg og at livet skal gå videre uten at jeg hver dag skal føle et stress og press på alt jeg gjør feil.


Det hadde ødelagt meg helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg