tirsdag 25. november 2014

Glutenfri bountykake

Denne så tørr ut, men va jo kjempesaftig! Sigve, og var godt fornøyd både med smak og at kaken er relativt sunn. Vi bruker dadler og nøtter i bunn, massekokos i midten, og sjokolade på toppen.


Glutenfri bountykake

Mer overskud stabilt blodsukker, men viktigst av alt, magen stabiliserte seg endelig. Jeg anbefaler deg virkelig å prøve og bake brød selv med rene melsorter, spesielt om du fortsatt opplever kroppslige utfordringer etter å ha begynt på glutenfri kost. Jeg kan ikke love at det hjelper deg, men jeg kan love at kroppen din blir veldig glad. Browniebunn stk egg dl sukker ts vaniljesukker krm salt ss kakao 1. De som har bakt en del før vil nok fort dra kjensel på oppskrift og fremgangsmåte, for denne bountykaken er egentlig bare en suksessterte som har blitt bountyfied med kokos og sjokolade.


Jeg baker alt melkefritt også, så her er det melkefri margarin i smørkremen, og mørk sjokolade uten melk. Bountykake , en suksess! Om du tåler melkeprodukter kan du gjerne bytte margarinen med smør.


Glutenfri bountykake

Nå gjelder det bare å finne en god eller dårlig unnskyldning for å bake. GLUTENFRI BOUNTYKAKE. Da er denne oppskriften på glutenfri bountykake til deg.


Så her er den – ukas ønskeoppskrift er glutenfrie kaker. Du kan imidlertid bruke hirse, ris, mais, bokhvete og glutenfri havre som gode alternativer. I tillegg er også linfrø, gresskarfrø, solsikkefrø, sesamfrø og nøtter deilige å blande inn i baksten. Hvis du vil bli inspirert og lære mer om temaet, har Norsk cøliakiforening jevnlige bakekurs med nyttig informasjon og tips til glutenfri bakst. Her finner du oppskrifter på den aller beste julebaksten.


Bestill i dag for å få den gode prisen. Klikk på bildet for å forhåndsbestille. Jeg skjønner at det ikke bare er jeg som har sans for kladdkaker, for Snickerkladdkake som jeg postet for et par dager siden, har vært klikket på noe helt enormt! Denne kaka er helt uten mel, så den er naturlig glutenfri.


Det var jo Kladdkakans dag sist lørdag, og i kjent stil nøyde jeg meg ikke med å lage bare en kladdkake. Her kommer den andre jeg lagde, og den ble minst like god! Kjør kjøttdeig og salt sammen i en kjøkkenmaskin så den blir seig.


Glutenfri bountykake

Bland inn finhakket løk, pepper, egg og rapsolje. Form massen til kaker med hendene eller to skjeer og stek på høy varme i en jerngryte. Ritas sjokoladekake (uten gluten og melk) Denne oppskriften fungerer like bra med både glutenfritt mel og hvetemel, så det er bare å bruke den meltypen som passer deg. Dersom du kan bruke melk, kan du bytte ut melkefri margarin med vanlig margarin eller smør. Skill egg og pisk eggehviten stiv i en kjøkkenmaskin med ballongvisp.


Tilsett eggeplommer, sukker, mel, bakepulver og kakao mens maskinen går til en jevn og luftig masse. Eggehvitene piskes stive med melis som tilsettes litt om gangen. Vend i kokosen til slutt. Mørk glutenfri sjokolade-rullekake med søtt, mykt kremostfyll med et hint av kakao er en rullekakedrøm rett og slett. Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Hei, Takk for alle tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg og håper dere fortsetter å sende meg innspill. Så - har du begynt å tenke på julebaksten?


Det er faktisk mindre enn uker til 1. Sprøtt at julen alltid skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg