onsdag 26. november 2014

Bosch vaskemaskin serie 6 bruksanvisning

Fri retur i dager. Stort utvalg og lynrask levering. Finn laveste nettpris her. Både til nytt verktøy og til maskiner som ikke lenger finnes på markedet.


Skriv bare inn delenummeret til maskinen din (står oppført på typeskiltet) for å finne riktig bruksanvisning.

Hvis du ser på detaljer bak, på siden, under eller inni vil du kunne se likheter som anslører hvilken serie maskinen tilhører. Siemens Frontmatet vaskemaskin WM12B166DN. Det er også ofte stilte spørsmål, en produktbedømmelse og tilbakemeldinger fra brukere som hjelper deg til å bruke ditt produkt på en optimal måte. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette.


DOS doserer automatisk. Veldig gjennomtenkt. Hvor mye vaskemiddel skal til?

La en vaskemaskin med automatisk dosering bestemme. Resultatet blir alltid perfekt – helt automatisk uten å sløse en eneste dråpe vann eller vaskemiddel. Høy kapasitet, praktiske program og ekstremt lavt energiforbruk gjør dette til et trygt valg.


Med stor kapasitet og VarioPerfect-teknologi blir skittentøyet ditt rent på en rask og skånsom måte. Nedan kan du se och ladda ner PDF-manualen gratis. John Bumpstead 217views.


Kontakta oss om detta inte är manualen du vill ha. Forbrugerrådet Tænk Danske Forbrukerrådet Tænk har utført en test av vaskemaskiner. De ble testet på en rekke ulike områder, blant annet vaskeevne, skylleevne, sentrifugeringsevne, vann- og strømforbruk, brukervennlighet, vasketid og støynivå. Er også veldig praktisk med kort programmet som kun tar min(med speedperfect slått på) alt i alt en vaskemaskin som jeg tror vil dekke alles behov på en god måte.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Norges raskeste nettbutikk! Alltid lave priser. Gå aldri glipp av et plagg igjen. Bare stopp syklusen og åpne døren til vaskemaskinen , legg mer tøy i trommelen og fortsett med vasking.


Den er grei til å vaske og sentrifugere klær, men den skyller ikke like bra etter vask. Den bruker i tillegg lang tid per vask – mellom to og tre timer per bomulls- eller syntetvask.

Vi leverer alt av maskiner og utstyr til storkjøkken. Se mer for tilbud og info. Gratis frakt og ingen avgifter. Blir det enklere enn det? Den kan vaske op til kilo tøj, hvilket gør den velegnet til mindre husholdninger.


Unsubscribe from Marks Electrical? Hent i butikk På lager. De gode tørkeresultatene skyldes spesielt ExtraDry-funksjonen, som gir ekstra grundig tørking av serviset. Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser.


Vaskemaskin , frittstående, bredde: 59.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg