tirsdag 11. november 2014

Dyreparken åpningstider 2018

Dyreparken åpningstider 2018

Vær den første til å få gøyale nyheter, gode tilbud og informasjon om spennende aktiviteter fra Norges største familieattraksjon rett i mailboksen! I tillegg slipper du lange køer ved inngangen ved åpningstider , sier hun. Du tror det ikke før du ser det! Det er ikke noe problem å komme seg opp av køya når Den Sorte Dame seiler inn og du vekkes av Kaptein Sabeltann sine menn – og kvinner!


Bestill online billetter tidlig! I Sørlandshallen er det baner og der regner vi med å få plass til alle kampene for klassene 9-år. Dyreparken og Badelandet. Enkelte kamper kan avvikles på kunstgress utendørs.


Vi oppfordrer lagene til å kjøpe hotellpakke. Da bor du i gåavstand til. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling!


Her finner du alt du trenger å vite før, under og etter besøket i Kongeparken. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider , nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Da sparer du penger i tillegg til at kommer du raskere gjennom inngangsporten.


Om få dager fyller Julius år. Han fikk først navnet Juliane, fordi man trodde det var en jente, men navnet ble raskt endret til Julius. En riktig morsom, hyggelig, artig og spennende familieforestilling. Jeg tror jeg tør påstå at den passer absolutt for alle. Velkommen til en dyrepark på barnas premisser!


Dyreparken åpningstider 2018

Her kan barna komme i nærkontakt med mange slags dyr, klappe, kose og være med å gi dyrene mat! Du finner oss i Lindesnes kommune. Det er Rogalands eneste dyrepark med eksotiske dyr.


Den har rundt arter av pattedyr, fugler og reptiler i et stadig økende antall. Lyst å ha et unikt og opplevelsesrikt bursdagsselskap? Hos oss får du aper, slanger, kameler, sebra og mange flere dyr som gjester.


Foldvik Familiepark opererer med lavsesong og høysesong. Velg en butikk fra menyen, klikk på butikken på kartet eller søk butikknavn eller fylke for å finne informasjon om din Europris-butikk. Det er ulike åpningstider , så husk å sjekke din Europris-butikk for riktige åpningstider. Badet består av meters idrettsbasseng, stupetårn, basseng for store og små, badeland og egen velværeavdeling. Stien utvides i år helt til Abra Havn.


I dag møter Anders selveste skogens konge! Bli med når Barne-TVs programledere lærer bort triks, forteller eventyr, synger sanger og mye, mye mer! Følg oss i sosiale medier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg