onsdag 5. november 2014

Skorpion stjernetegn element

Skorpionen (fra latin Scórpio) er et stjernetegn. Mennesker født mellom 23. Aspektene er målt ved vinkelformet langs den ecliptic i grader og minutter av himmelsk lengdegrad mellom to punkter, som sett fra jorden.


Tegnet er fuldt synligt fra 44°N til 90°S. De er meget forskellige fra alle de andre stjernetegn og denne forskel gør at de arbejder, elsker og lever i et helt andet tempo. Man kan ofte leve med en skorpion i årevis, uden nogensinde at komme til at lære personen ordenligt at kende.


Ofte forbliver alt omkring en skorpion hemmeligt og skjult. Ofte kaster den sig ud i handlinger, ingen andre ville turde. Hun bør ikke fornærmes. Fantasiful lidenskabelig og følelsesladet – men også stædig, vedholdende og urokkelig.


Du er både stærk og svag, varm og kol uafhængig og omklamrende. Nøglen til din person er intensitet. Det er mange innfallsvinkler til å trenge dypere inn i symbolikken i hvert enkelt stjernetegn. I stor grad sammenfaller denne utviklingen med forandringene i naturen i løpet av året.


Ofte føler den at det lurer noe svært mørkt og smertefullt i dens innerste avkrok, noe som den ikke tør å utforske og som hvert fall ingen andre får lov til å snoke i. Zodiaken starter med det første stjernetegnet Væren. Er du født i Væren? Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri.


Dette er gjerne svært energiske mennesker som har en sterkere drivkraft enn. De er faste og avgjørende, og vil undersøke til de finner ut sannheten. Vil du sitere denne artikkelen? I Store norske leksikon. Personlighet: En skorpion er lidenskapelig, og har et stort ego.


Man kan stole på henne, og hun forteller ikke dine betroelser til andre. Han er lidt mystisk og hemmelighedsfuld og har det bedst sådan. Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene. Stjernetegn , Personlig horoskop, Års horoskop, Partner horoskop.


Derimot, viser du den verdig tillit, har du en venn for livet. Da har du noen du kan stole fult og helt på. Utøver ofte en form for et skjult maktspill. Den forråder deg aldri!


Hvis hun tillater reisen å skitne til hennes indre ån vil Pluto straffe henne med forpint anger og skyldfølelse, men hun kan fortsatt fremkalle sin store karakterstyrke for å stige igjen, som Fønix fra eksperimentenes aske. Hvis ditt stjernetegn gir deg en brannsikker natur, fortsett å leke med eksplosivene. Kanskje er du lidenskapelig av natur selv.


Skorpion stjernetegn element

Lykkesten i oktober og november. Da er det bare et spørsmål om graden av varme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg