onsdag 26. november 2014

Hvordan lage karbonadedeig

Denne oppskriften på karbonader er kjempegod. For å lage enda bedre mat og drikke i fremtiden vil jeg anbefale deg å se på en av disse fine kokebøkene. Hva med potetpuré til karbonadene?


Les fremgangsmåten for hvordan lage potetmos. Elt karbonadedeig lett med salt,.

Da er karbonadene klare til servering. Gå til vår oppskriftside og få tips til ulike type retter du kan lage med karbonader. Til kjøttkaker og andre kjøttretter hvor deigen skal spes bør man heller velge kjøttdeig. Hvordan lage karbonader. Nystekte karbonader passer fint både til middag og på smørbrød.


Dette ble gjort for at forbrukerne skulle ha en definert kvalitetsstandard å forholde seg til for å kunne sammenlikne produkter, kvalitet og priser. Tradisjonelt var karbonadedeig fremstilt av kvernet, renskåret kjøtt av storfe. Selv om hun mener om at man faktisk godt kan bruke karbonadedeig i burgerne også.

Kjøttdeig er best til tradisjonelle kjøttkaker, kjøttboller og kjøttpudding. Hva man velger kommer an på hva man skal lage , og hvor viktig det er for deg å spare fett i kostholdet. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre.


Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Karbonadedeig er supert til karbonader (selvsagt!) og hamburgere. Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Bland deretter krydder, løk og potetmel inn i deigen.


Spe med egg og melk (bytt ut melk med vann hvis du vil). Kvernet kjøtt kan brukes til så mangt i middagslagingen og her er gode middagsforslag som både er enkle å lage , rik på smak og ikke minst sunne og næringsrike matvalg. Alle oppskriftene inneholder også under 5kcal.


Vi viser deg hvordan du på en enkel måte lager dine egne hjemmelagde karbonader. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Jeg pleier å lage deigen til kjøttkakene for hån og bruker bestandig kald karbonadedeig. Det blir litt gris på hendene og kan være en kald fornøyelse, men min erfaring er at dette gir både saftige, luftige og ikke så kompakte kjøttkaker. Du kan også bruke kjøttdeig istedenfor karbonadedeig.


Her får du oppskriften på en klassisk quesadilla med kjøttdeig og salsa. Jeg har hamstret inn en del karbonadedeig på tilbu og ønsker å variere middagene noe.

Jeg skal ned 3-kg og har god erfaring med lavkarbo ved vektnedgang og tenker å kjøre det samme nå. Har dere noen forslag til middager jeg kan lage med karbonadedeig som hovedingrediens, som også ikke innehol. For å få litt variasjon på den tradisjonelle tacoen så tenkte jeg å vise hvordan man kjapt og enkelt kan lage en god tacogryte. Man behøver slett ikke ty til de klassiske ferdigposene eller kjøpe ferdig krydderblanding for å lage et godt tex-mex måltid. Skrell og kok potetene myke.


Skal du lage tradisjonelle kjøttkaker spedd på klassisk måte med litt mel og væske, så egner den vanlige kjøttdeigen seg best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg