fredag 28. november 2014

Autorisert regnskapsfører register

Spar penger - før regnskapet selv! Kom igang på to minutter. Se vår geografiske oversikt, og få bistand med regnskap og økonomi.


Få bistand med regnskap og økonomi av noen som kjenner ditt lokale næringsliv. Bemanningsbyrå med hurtig rekruttering innen regnskap, økonomi og finans. Oppdrag og regnskap for konsulenter, frilansere. Gi oss gjerne tilbakemelding om hva du synes nederst på siden i feltet Fant du det du lette etter. Etter at du har fått autorisasjon kan du drive regnskapsførervirksomhet i eget enkeltpersonforetak, være oppdragsansvarlig regnskapsfører i regnskapsførerselskap og være daglig leder i regnskapsførerselskap.


Mer informasjon om hva som kreves etter at du har fått autorisasjon som regnskapsfører. Bestemmelsene i denne lov gjelder tilsvarende for regnskapsføreroppdrag som autorisert regnskapsfører påtar seg, selv om oppdragsgiveren ikke har plikter som nevnt i første ledd. For å kunne søke om autorisasjon, må man oppfylle kravene i regnskapsførerloven om utdanning og praksis, og for øvrig være økonomisk vederheftig mv. Må jeg ha regnskapsfører ? Det er ingen lov som sier at du må bruke en regnskapsfører til å føre regnskapet ditt. Det er du som er ansvarlig for at regnskapet til foretaket ditt blir ført korrekt.


Har du kunnskap, tid og interesse for det, er det absolutt mulig å gjøre det selv. Med tilstrekkelig utdannelse og erfaring kan regnskapsfører oppnå autorisasjon. En autorisert regnskapsfører kan starte egen regnskapsbedrift og påta seg oppdrag fra sine kunder. For å beholde autorisasjonen må autorisert regnskapsfører , f. Det er satt nærmere krav til innhold og dokumentasjon av etterutdanningen. Jeg trenger en liste over navn og helst tlf nr på autoriserte regnskapsførere i Vest Agder og Aust Agder.


Ikke bedrifter, men personer. Det vil være en stor fordel å bli autorisert siden du da kan dokumentere at du behersker både teori og praksis. Mange arbeidsgivere verdsetter dette høyt og andre stiller det som krav. Vanskelig å skille regnskapsførere og revisorer?


Hvis selskapet er regnskapspliktig, men ikke revisjonspliktig, er det tilstrekkelig å benytte autorisert regnskapsfører. Autoriserte regnskapsførere kan utarbeide bokføring og regnskap. Vi gjennomgår flere forskjeller og likheter mellom dem her. Praktisk kurs for regnskapsførere , revisorer og advoktarer. Her finner du mer informasjon om hva etterutdanningen skal omfatte.


Regnskap Norge er landets største leverandør av kurs innen regnskapsfaglige og bedriftsøkonomiske temaer. Ansvarlig revisor som også er autorisert regnskapsfører må påse at fagsammensetningen også oppfyller etterutdanningskravene for autorisert regnskapsfører. Behandlingstiden påvirkes likevel av søknadens kompleksitet, den øvrige saksmengden og allokeringen av ressursene. Mangelfull dokumentasjon forsinker også saksbehandlingen. Enkelte kan derfor oppleve lenger behandlingstid enn dager.


Kontroll med oppfølgingen av ulike lovkrav skjer løpende. Dette gjelder særlig kravet om at daglig leder i regnskapsførerselskaper skal være autorisert regnskapsfører. Det er fullt mulig å føre regnskapet selv da det ikke er lovbelagt å bruke regnskapsfører for noen selskaper. Et regnskapsbyrå eller en enkeltstående regnskapsfører kan være autorisert.


Finanstilsynet følger også opp manglende etterutdanning. Regnskapsførerselskap Selskap kan påta seg regnskapsføring for andre såfremt selskapets daglige leder er autorisert regnskapsfører. Selskapet skal melde virksomheten til det register som er nevnt i § 12. Vi er opptatt av å bidra til at regnskapsførere skal holde et høyt faglig nivå. Med en regnskapsfører og lønnskonsulent fra Azets på Lillehammer får du nærheten fra en lokal aktør, tryggheten fra et stort fagmiljø og tilgang til smarte og effektive løsninger på nett.


Vi sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som din regnskapsfører og lønnskonsulent, er vi også din rådgiver. Statistikk autorisert helsepersonell.


Spesialistutdanning og godkjenning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg