fredag 7. november 2014

Gratis spill for barn 6 år

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. PlayStation Classic er spillkonsollen for den nostalgiske PlayStation entusiasten.


Her finner du de morsomste spillene for hele familien! Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill.

For guttene har vi kjempekule racerspill, actionspill og idrettsspill. Dessuten har vi puslespill, slik som Bubble Shooter, Mahjong og Sudoko. Vår massive, spennende samling av Barnespill er flott for spillere i alle aldre.


Utforsk mystiske verdener, bake deilig bakst og kjør den store, gule skolebussen! Du kan ta vare på lillesøster, designe ulike antrekk for Bratz Kidz dukker og dekorere et fint soverom. Det florerer med spill til alt fra nettbrett til spillkonsoller. Noen ganger ønsker man som forelder å unngå voldelig innhol andre ganger handler det om å finne spill som kan gi barna noe mer enn bare tidsfordriv.


Det kan være et spill med en spennende historie, moral, læring eller en annen form for utbytte.

Og i mange spill skal man kunne skjelne mellom forskjellige tall. Etterhvert er lesing en del av det å spille feks quiz spill eller kortetene i Monopol. Bare kom i gang med å velge gode spill i vårt store utvalg.


Ta evt barnet med på råd eller la deg inspirere av hva de har i barnehagen. Vi har masse spill til barn mellom 4- år her. Spill tøffe spill for barn på Boomerang.


Vi har online- spill med Looney Tunes, Tom og Jerry, the Flintstones og mer. Vi har også jentespill, barnespill, sportspill og mange flere. Velg mellom over 1forskjellige spill hos Cartoon Network.


Lekeplassen for Barn i Alle aldre! Nye spill hver dag. Velg ditt favorittspill, og ha det moro! Det fins alltid en god grunn til å spille et morsomt spill sammen så vi har defor samlet sammen de beste og mest fantasifulle spil til barn mellom - år her.


Det å spille spill er noe mange barn elsker å gjøre både på skolen, i SFO og hjemme. Så til de blir eldre, kan barna nyte i vårt nettkatalog- spill designet for å tilfredsstille deres ønsker, full av fargerike, vennlige tegn, snakkende dyr og mange andre kreative og konstruktive aktiviteter som farging eller løsning av enkle puslespill. Lesespillet Poio går som varmt hvetebrød om dagen.


Her lærer barn på mellom fire og ni år seg å knekke lesekoden, og appen er en blanding av spill og leseaktiviteter.

Appen koster noen kroner, men baserer seg på et gjennomført opplegg. Her har vi samlet vårt store utvalg av spill til barna. Vi har de klassiske spillene til barn , brettspill til barn , spørrespill til barn , pedagogiske spill til barn , kortspill til barn og mye mer. Dette er en quiz ment for til år gamle barn. Den skal verken være for vanskelig eller for lett for denne alderen.


Les dette før du gir bankkort til barna. Bankkort til barn tillater ikke at barnet tar opp gjeld. Men barnets konto kan tømmes hvis barnet gir etter for alle fristelsene på nettet og i nærbutikken. Fortell gjerne barnet om ulike reklametriks, for eksempel at man tilbys rabatt på spill hvis man slår til raskt.


Professor ved institutt for barnehagelærerutdanning ved Høgskolen i Oslo og Akershus, Margareth Sandvik, forteller at apper kan være pedagogisk gode læringsarenaer for språk hos barn. Hvis du vil spille nå! På Games Book kan du spille alle spillene gratis.


Opplev eventyr gjennom ulike miljøer, for eksempel templer, skoger og mange flere. Men vær klar over farene underveis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg