tirsdag 18. november 2014

Spraylakkere kjøkken tønsberg

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Få gratis og uforpliktende tilbud. Hos oss står kundeservice og kvaltiet i fokus.

Fagfolk i alle våre butikker er klare for å hjelpe deg. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel.


For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode. Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling. Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, dører etc.


Alle typer innredning. Restaurering med maling kan derfor være et meget godt alternativ.

Spraylakkere kjøkken. Malermester Eilif Andersen fra Bergen er i utgangspunktet skeptisk til at resultatet blir vellykket dersom en person helt uten erfaring skal spraylakkere et kjøkken. I vårt kjøkkenstudio i Tønsberg finner du alltid de siste nyhetene fra Drømmekjøkkenet. Vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter innen kjøkken , baderom og garderobe.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vi hjelper deg å finne den optimale løsningen for nytt kjøkken , bad og oppbevaring, inkludert garderobe og skyvedører. Hva koster en fornyelse? Send oss bilder av ditt kjøkken og fortell oss litt hvilke ønsker du har. Det kan virke surt å bytte ut hele innredningen dersom alt fungerer som det skal og kjøkkenet er godt bevart.


Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være nytt, og et kjøkken i akkurat den fargenyansen du ønsker deg. Snakk med fagfolk - Det lønner seg! Carlsen Fritzøe har butikker i hele Norge. Vi velger å kalle gaten for Tønsbergs nye interiørgate, dette fordi du finner mange butikker med en rekke spennende interiørløsninger i samme gate.


Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like godt som nytt. En populær og vanlig tjeneste i dag er å få kjøkkenfrontene spraylakkert.


Sykehjemmene har egne kjøkken og vaskeri.

JKE Design går derfor langt for å skape et kjøkken som integreres i livet ditt og blir hjemmets naturlige samlingspunkt. For oss er det ikke nok at et kjøkken kan vises frem og ser bra ut. Kjøkkenet er ikke som de andre rommene.


Noen som har erfaringer å dele? Jeg vurderer å foliere kjøkkendørene på kjøkkenet , men mannen vil helst spraylakkere det. Jeg mener det er mye mindre jobb å foliere, da det bare er skru av håndtakene, vaske dørene godt og så begynne folieringen.


Skal man lakkere, så er det mye mer forarbeid og m. Skap et velfungerende kjøkken ! Like viktig er det som er innenfor skap- og skuffefrontene. Smarte oppbevarings-løsninger for å få utnyttet plassen maksimalt, praktiske innredningsdetaljer og dekorative hyllesystemer – alt er med på å skape et velfungerende kjøkken som du vil trives med i mange år fremover. Det er ikke bare det ytre som teller.


Nytt kjøkken , ny trapp eller ny garderobe er for de aller fleste en stor investering og et viktig valg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg