onsdag 12. november 2014

Stjernetegn jomfruen mann

Virgo menn har ingen sterk lengsel etter farskap, som regel. Deres spesielle form for ego ser ikke ut til å kreve barn for emosjonelle oppfyllelse, og Jomfruer tendens til å ha små familier. Han tiltrekkes kvinner som provoserer sine følelser, for han er ikke villig til å få dem ut alene, men ofte går dette ut over forholdet. Kvinnelig jomfru: Den kvinnelige jomfruen er tøff, men ofte beskjeden. Hun er en perfeksjonist sjelden er forsinket.


Stjernetegn jomfruen mann

I tillegg innrømmer hun aldri sine feil og har lett for å kritisere andre. Disse passer sammen. Mennesker født mellom 23. Nøkkelord Jeg analyserer. Praktisk, fantasifull, kreativ, effektiv og kritisk, og service orienterte, sunn fornuft, beskjedne, helse bevisst mentalt aktiv, hjelpsomme, fleksible.


Kan pedantic, masete, over-kritisk, urovekkende, over. Selv en super praktisk Steinbukken eller en aggressiv, kjøring Væren mann kan ha liten feil. En Fiskene mann har ingen fordommer. Andre karaktertrekk er også viktige når det kommer til å finne en soulmate, men det er viktig at en jomfru får en partner som er av samme natur. Du er reserveret af natur og beskeden, og frem for alt samvittighedsfuld.


Hvilket stjernetegn dere er født inn i, trenger ikke nødvendigvis å ha en stor innvirkning på forholdet. Men det kan være lurt å undersøke om egenskapene deres passer godt sammen eller ikke. Vi tar for oss stjernetegn måned for måned.


Enten må du finne den på nytt i et eksisterende forhol eller du må finne en helt ny gnist med en ny person – dette kan bli spennende! Du går ut og søker etter noe du har savnet, og du kan finne det både med din nåværende partner eller med en helt ny. Stjernetegn , Personlig horoskop, Års horoskop, Partner horoskop.


Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene. Astrolog Lykke Larsen har utarbeidet denne oversikten, hvor hun har tolket hvordan menn født i de ulike stjernetegnene er seksuelt, og hvilke stjernetegn de har best seksuell kjemi med. Væren er høyrøstet, vill og dominerende, han er 1prosent macho og liker best sex som er rask, het og vill, og dessuten lever han for blow-jobs.


Er du født i Tvillingene? Da er du temperamentsfull, filosofisk, intelligent, rasjonell og effektiv. Men du kan også være utålmodig og rastløs, snakkesalig, barnslig og useriøs. Jomfruen er en problemløser og får derfor nære venner. Dette vil føre til en sterk karakter, men en som foretrekker konservative, velorganiserte ting og mye praktisk i hverdagen.


Mange i Jomfruens tegn er opptatt av å filtrere og skille, rydde og sette i system for å unngå kaos. Hun har logisk sans og ordenssans, og selv om hun også kan rode og miste overblikket, så har hun altid styr på detaljerne. Smykker med jomfruen stjernetegn i eksklusiv design. CHANTI har et stort utvalg av smykker, og de kommer i alle former, mønstre, materialer og design. Få stjernetegn er mer misforstått enn Jomfruen.


Ryktene om berøringsangst, flisespikkeri og ryddemani er overdrevne. Her finnes hele spekteret av kvinnelighet, fra skjøge til madonna. Du er også veldig allsidig, så å håndtere flere forskjellige oppgaver samtidig, er bare gøy for deg. Helse og energi er bra.


Det kosmiske tempo øker. LÆS MERE OM JOMFRUEN. Hun, eller han, er ikke bare hårdtarbejdende, men er også meget drevet af sit arbejde.


Spontanitet er ikke et varemærke her, følelser bliver analyseret og taget seriøs stilling til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg