mandag 1. juni 2015

Fødselsforberedende kurs tønsberg

Hele landets kompetansehus. Les mer her og ta kontakt! Med gode verktøy og dyktige veiledere finner vi løsningen for din bedrift. Søk gratis i Norges største og mest komplette kursoversikt.


Bestill drømmeferien med Agoda. Har du fødeplass ved Rikshospitalet?

Vi ønsker å dele vår kunnskap med deg. Vårt fødselsforberedende kurs gir nyttig informasjon om siste del av svangerskapet, fødsel og barseltid. Mellom Tønsberg og Horten) Grev Wedels gt.


Dette er lettere å få til om du har øvd litt på forhånd. Det kan være en fordel å øve på slike teknikker mot slutten av svangerskapet. Jordmor kan gi råd og veiledning om dette på svangerskapskontrollene. På flere fødselsforberedende kurs er det stort fokus på puste- og avspenningsteknikker som du kan bruke under fødselen.


I Vestfold har vi kontor midt i Tønsberg sentrum.

Med oss kan du trygt snakke om dine tanker og følelser rundt graviditet og abort. Vi har fortløpende påmelding til kurs , og alle vil bli kalt inn til en samtale i forkant av kurset. Samtalen vil være med en av kursholderne. Her finner du en oversikt over kurs i Tønsberg.


Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner i Tønsberg. Fødselsforberedende kurs hvor du kan lære å begrense smerter og få en bedre fødselsopplevelse. Velkommen til online fødselskurs.


Kurset passer for gravide fra uke og oppover. Både førstegangs- og flergangsfødende kan delta. Vi tar inn par per kurs og gir en individuell timers kursing.


Kurset vil ta utgangspunkt i den normale fødselsprosessen og er lagt opp som dagers kurs. Kvinneklinikken Vi arrangerer fødselsforberedende kurs for kommende foreldre. Vi fokuserer på svangerskap, fødsel og barseltid. Oslo Jordmor- og Ultralydklinikk arrangerer fødselsforberedende kurs på Ullevål sykehus pasienthotell som gjør deg og din partner mer forberedt til dagene før fødsel og selve fødselsdagen.


Som jordmødre ved fødeavdeling opplever vi at forberedelse til fødselen med informasjon og kunnskap om fødselsprosessen gir økt trygghet og større opplevelse av kontroll for fødekvinnen. Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden. Vi tilbyr fødselsforberedende kurs.


På et fødselsforberedende kurs får du svar på mange av disse spørsmålene, og du får anledning til å ta opp dine tanker og undringer sammen med andre i samme situasjon.

Veldig godt, informativt og viktig fødselsforberedende kurs med en veldig dyktig kursholder. Kurset tar opp så mange viktige temaer om svangerskap og fødsel, og fokuserer bla på pust, positive tanker og avspenning, og man får øvelser man selv kan trene på for å bidra til å gjøre fødselen til en best mulig opplevelse. Kort fortalt Jordmortjenesten er et gratis tilbud for alle gravide kvinner i Tønsberg kommune. Jordmor har kunnskap om svangerskap, fødsel, barseltid og kvinnehelse.


Ved bestilling av et individuelt fødselsforberedende kurs har dere større mulighet til å finne en dag og tidspunkt som passer dere. Vil tilbyr også individuelt kurs online. På våre fødselsforberedende kurs ønsker vi å gi dere kunnskap om normal fødsel og kroppens ressurser.


Hovedmålet med et svangerskapskurs (også kalt fødselsforberedende kurs ) er at både mann og kvinne skal få økt kunnskap og trygghet i forhold til fødselen og foreldrerollen. Opplev mindre smerter og mer tilstedeværelse under fødselen. Når den gravide føler seg trygg, takler hun bedre fødselssmerter og det gir også paret en trygghet når de vet mer om hva de har i vente. Du får automatisk påmelding pr epost.


Sjekk evt spamfilter. En plass gjelder for et par. Hjertelig velkommen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg