tirsdag 30. juni 2015

Sukkerfri kake barn

Eg har i dette innlegget samla oppskrifter på sunnere kaker som kan passe til feiringa. På søndag er det morsdag og den anledning har eg samla populære oppskifter på sukkerfri kaker fra arkivet! Eg veit eg har veldig mange lesere som er diabetikere, eller har nærme familie med diabetes. Kaken lages uten hvetemel, og er derfor også både lavkarbo og naturlig glutenfri.


Kaken har nydelig sjokoladesmak og konsistens som en herlig konfektkake! Anbefales virkelig til dere som får lyst på noe godt i helgen og vil bake en sukkerfri sjokoladekake. Denne bløtkaken er både sukkerfri , melfri, nøttefri, fettfri, glutenfri óg laktosefri!


Bra godt byggeklosser bær bønner dessert dip, dressing, marinade dressing drikke fisk fiskemiddag frokost glutenfri grillmat grønnsaker honning jul kake kylling laktosefri lunsj marinade melkefri middag middagstips nøtter omega-salat sjokolade smarte byggeklosser smarte nytelser smart snacks. Mange foreldre er interessert i gode ideer til å lage en sunnere barnebursdag, særlig når det skal feires i barnehagen. Enten du vil lage fargerike fruktspyd eller servere cake pops med litt bedre samvittighet må du sjekke ut disse oppskriftene.


Sukkerfri kake barn

Ikke alle disse oppskriftene er sukkerfrie, men bruk dem gjerne som inspirasjon til å lage spennende og fargerike alternativer til kaker og godteri. Kaker som inneholder mange grønnsaker, som revet gulrot og rødbete, er som regel gode valg fordi de gir fylde og fuktighet til kaka samtidig som de gir ganske få kalorier. Smør og olje er andre ingredienser som øker kaloriinnholdet, så se etter oppskrifter som har lite av dette eller erstatt fettstoffet med yoghurt, eplemos, avokado eller bakt rødbete. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Sukkerfri kake barn

Dersom vanlig frukt anses å være kjedelig for barna - hvorfor ikke bruke ti minutter på å lage et skremmende fruktmonster, som garantert faller i smak? Nå kan du kose deg med god samvittighet! Forskning viser at det å unne seg en liten dessert hver dag faktisk kan være med på å dempe søtsug og forhindre skapvandring på kveldene. Sukkerfri gelé lager du av kun to ingredienser.


Cola- kake med kun ingredienser. Barna mine digger disse grove ostehornene. Ang selskaper osv: I begynnelsen, når jeg var på reisen mot å bli sukkerfri , tillot jeg meg litt kaker og sjokolade underveis.


Det var så deilig å kjenne at den kaken jeg kunne fråtse i før, faktisk gjorde meg kvalm etter et halvt stykke. Etterhvert orket jeg kun én bit, og nå frister det overhodet ikke. Den er lett å bearbeide, både med kjevle og til figurer. De har også en sukkerfri bakemiks som egner seg fint til sukkerbrød.


Slik kan du gjere barnebursdagen sukkerfri. Det er invitert til bursdagsselskap og huset vert snart fylt opp av elleville born som skal ete pølser og godteri. En kake som vi aldri går lei av, og som også gjør seg godt med masse bær, er klassikeren Pavlova med sin deilige marengsbunn.


Og ja, selv marengs kan lages uten sukker. Det kan Stine Haslestad som driver bloggen Bakekona, skrive under på. Hun har nemlig laget en fantastisk oppskrift på en frisk og sukkerfri mini-pavlova. Glutenfritt var et av ønskene.


Det er faktisk hennes favorittkake. Så her er den – ukas ønskeoppskrift er glutenfrie kaker. Jeg er egentlig ingen kaffedrikker, men den kremete smaken av nykvernet kaffe blandet med valnøtter og fløyelsmyk smørkrem, er rett og slett for innbydende til å motstå! Bestill kake på nett fra 3bakerier i Norge. Få levert på døren eller hent selv.


Sukkerfri kake barn

Kakebestilling har aldri vært enklere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg