mandag 1. juni 2015

Glad i deg mamma dikt

Du tar det alltid rolig og pent, selv om jeg ringer både tidlig og sent, uansett hva jeg måtte lure på, har du alltid et vettugt svar jeg kan få. Hvorfor du ikke til tider blir lei, skjønner absolutt ikke jeg, men uansett vil jeg at du skal se, at dine råd hjelper meg avsted. Glad i deg , mamma.


Dette diktet er til min mamma , hun er alltid der for meg. Og stiller opp, og jeg er utrolig glad jeg har en som henne. Jeg er så glad i deg , min kjære, snille mor.

Jeg føler meg beæret som har fått en mor som deg den heldigste datteren i verden er nettopp meg! Det var bare det jeg ville si deg ! Sov nå, vesle skatten min. Mor hun holder hånden din, bamsen din den sover. Far han stryker ømt ditt kinn, nynner for deg stille. Bysser deg i søvnen inn.


En liten hånd En liten hånd. Smykke i forgylt sølv med stilig anheng med teksten MAMMA GLAD I DEG med hjerte.

Dette er et smykke som er fint alene men også i kombinasjon med halssmykker i ulike lengder. Du fant deg snart til rette ved mamma varme bryst og suget næring i deg med freidighet og lyst. Du kavet lett med hånden og klappet så på meg som om du ville slå fast at ”henne eier jeg”!


Og selvsagt har du rett i det Det finnes ikke vett i det Og så en dag om. Den siste tåre Et lite dikt om den gangen jeg mistet mamma. Om kjærlighetssorg. Det er du Dikt om sterke følelser. Smil blir til tårer og tårer til smil.


Sannhet som sårer men fjerner all tvil. Evig fortrolighet i riktig og galt. Et vennskap med ærlighet tåler alt! T Tider med taushet og avstand er vevd inn i alle ekte vennskap.


Og er du far gjelder det samme for deg. Det som virkelig betyr noe for barn er hvor mye tid de får sammen med deg og hvordan du kommer dem i møte og behandler dem. På Spotify: En Mamma Er En Mamma.


Sv: Dikt til navndag og barsel Har noen til deg her, swimzy! En mamma er en mamma om du kan sitte. Barnets ønsker Klem meg ofte så jeg blir glad og trygg, la meg føle meg elsket selv om jeg har vært stygg.

Du kan noe som er spesielt for deg. Du har noe å gi andre. Send en flørtete sms. Du er den venn jeg aldri vil miste, du er verdt mer enn en full gullkiste.


Hva mer kan man si til en venn som deg , annet ann at jeg er sinnsykt glad i deg :) Husk å se ut en dag når det regner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg