torsdag 11. juni 2015

Smoothie amming

Smoothies er en perfekt måte å få i seg frukt og bær på. De lages også raskt dersom du har frossen frukt og bær i fryseren, og er enkelt å få i seg fra kopp eller flaske. Ved å tilsette yoghurt i smoothien får du ekstra næringsstoffer på kjøpet, slik som kalsium, jod og proteiner.


Den ultimate smoothieguiden 2. Slik lager du smoothie.

Krydder kan også tilsettes, og de som trener mye liker gjerne å ha proteinpulver oppi også. Bruk en vanlig blender eller en smoothie maker, som moser fruktkjøttet til. Ingredienser på smoothie til barn. Smoothie kan varieres i det uendelige, men man kan tenke på hvor mye juice og frukt man bruker, og bytte ut noe av dette med grønnsaker.


På samme måte som du kan bruke rester fra kjøleskapet i en suppe, så kan du bruke restene i en smoothie og smake deg fram, sier Fjæra. Har du kraftig melkelekkasje ved amming eller vil samle opp alle edle dråper? Derfor laget jeg en smoothie med forholdsvis mye bær.

Dersom dette blir for syrlig for din baby kan du ta litt mindre bær eller litt mer banan, alt ettersom #128578; Jeg blandet sammen alle ingrediensene i blenderen min. Gabriel hjalp selvfølgelig til, som alltid. Til slutt puttet jeg smoothien i beholderen og presset den inn i smoothie -posen. Smoothie gir deg rask energitilførsel, og fungerer bra når du trenger raskt påfyll av energi, som i forbindelse med trening, som et lite og enkelt mellommåltid (gjerne i kombinasjon med for eksempel noen nøtter), i stedet for brus, sammen med et måltid eller når du bare har lyst på noe friskt og søtt som også gir deg vitaminer og antioksidanter som kroppen har nytte av. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Blendere til hjemmebruk finnes i ulike merker, varianter og prisklasser – vi har testet av dem over en periode på måned.


Generelt er det sånn at du bør velge en blender med så kraftig motor som mulig. I den grad du ønsker å oppbevare den til senere, f. Oppbevar den kjølig og tildekket. Også grønnsaker kan brukes i smoothies.


All frukt og bær egner seg i en smoothie. Jeg ser at det forrige innlegget mitt om paleokosthold og amming var noe uklart. Fikk et spørsmål på hva jeg spiste siden jeg kuttet ut alle matvarene jeg listet opp – hvilket jeg ikke har gjort.


For meg ser det ut som om du får i deg for mye fruktsukker i denne!

Smoothie er bra, men det avhenger veldig hva man putter i den. Du har både juice, banan og appelsin, og hvor mye sukker det er i vanlijeyogurten avhenger vel av hvilken type det er. Ananas, druer og moden banan inneholder mye fruktsukker! Bær inneholder mindre. Må være noe i hodet mitt, men jeg får ikke honningmelon til å passe med smoothie av en eller annen grunn.


Men kan vel gi det en sjans, da. Jeg drakk mye smoothie som gravid og skylte aldri frosne bær. Tanken slo meg ikke. Men du kan jo gjerne gjøre det.


Litt tungvint, men da slipper du iallefall å bekymre deg. Dette har jeg løst med å fryse smoothieen, og ta den med meg rett fra fryseren. Men jeg finner jo ikke flasker å bruke til dette! Flaskene må være helt tette i korken, siden.


God fysisk form gjør deg bedre rustet for fødselen og kan bidra til at den blir enklere. Regelmessig mosjon bidrar til at du ikke øker mer i vekt enn nødvendig under graviditeten, og dermed reduseres risikoen for svangerskapsdiabetes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg