torsdag 4. juni 2015

Gravid vitaminer anbefaling

Lei av lang kø på apoteket? Bestill vitaminer for gravide fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Mange gravide i Norge får for lite jod. Så enkelt får du i deg nok jod. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest.


Kjøp nå, test deg hjemme. Folsyre kan købes i håndkøb på apoteket. OBS: Vær varsom med å kombinere flere typer kosttilskudd som inneholder vitamin A og D. Høye doser kan være uheldig, og det er viktig at gjennomsnittsinntaket over tid ikke er for høyt. Du bør få i deg mikrogram vitamin D daglig mens du er gravid.


Folat (folsyre) er et vannløselig B- vitamin som er nødvendig for normal celledeling, og er viktig for dannelsen av røde blodceller og proteiner. D- vitamin er nødvendig for å ta opp kalsium fra maten. De fleste får som regel nok folat via kosten, og trenger dermed ikke noe tilskudd. Tilstrekkelig tilførsel av vitaminer og mineraler under graviditet og amming er av stor betydning for både mors og barnets helse.


Dersom kvalme eller annen sykdom forhindrer et tilfredsstillende næringsinntak, bør man supplere med et generelt tilskudd som tilfører daglig anbefalt inntak av både vitaminer og mineraler. Gravide har brug for ekstra vitaminer og mineraler. Jod har viktige funksjoner i kroppen. Hvis du spiser lite hvit saltvannsfisk og lite meieriprodukter, vil du ikke få dekket behovet for jod gjennom kosten. Særlig gravide og ammende bør være påpasselige med få i seg nok jod.


Jod er viktig for både den gravide og barnet i magen. Folat, er et B- vitamin som er nødvendig for at kroppen skal fungere normalt. For menn over år: milligram.


Det er beregnet at voksne trenger ca. Den beste måten å få i deg de vitaminene og mineralene du og barnet ditt trenger, er gjennom maten. Noen næringsstoffer er spesielt viktige for deg som er gravid. Vitaminer , mineraler og kosttilskudd.


Alle gravide anbefales tilskudd av folat de første ukene. Tilskudd skal så anbefales ut fra dette resultatet. Helsekort for gravide er et journaldokument for å sikre forsvarlig behandling, og understøttes av Nasjonal faglig retningslinje for svangerskapsomsorgen. Er du gravid , behøver du derfor blandt andet folinsyre og jern. Lever kan gi for mye vitamin A under svangerskapet.


Da er det bedre å ta et jerntilskudd. Oppbevar alltid jernpreparat slik at barn ikke får tak i det. Vær oppmerksom på at jern i store doser kan være skadelig, spesielt for barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg