tirsdag 9. juni 2015

Guttetur budapest

Vi tilbyr kun det beste. Bruk ferietiden på å skape nye minner, ikke på å vente i kø. Oppdag en ikonisk attraksjon. Finn de beste opplevelsene. Få maks ut av turen.


Book de mest populære opplevelsene. Tankskjøring, trabantrally, besøk på mikrobryggeri eller vingårder i kombinasjon med heftig barrunder med lokale guider er få stikkord på hva vi kan bistå gutta på tur med. Hvilken side av byen er i gåavstand til fasiliteter man benytter seg av? Er det noe man bør passe spesielt på? Vi er fem stykker som reiser fra Oslo.


Budapest har fått sin egen hval! Var på familietur dit, så det ble ikke så mye uteliv, men det skal vistnok være veldig bra. Som sagt før på tråden her vil jeg anbefale et av disse kurbadene, spesielt Gellert badet som jeg tror det heter, som også er et hotell, som ligger rett over broen på Buda siden.


Kanskje på tide med konefri og litt alenetid med gutta? En guttetur sammen med gode venner og kamerater er en avkobling som kan gi overskudd også for fysisk helse. En mann på tur med venner er oftere en glad mann enn mannen som aldri drar på tur.


Uansett grunn for guttetur gir vi deg vår topp for de aller beste gutteturene for menn og gutter i alle aldre fra Norge. Her kan du søke hotell. Buda, på den ene siden av donau, og Pest på den andre. En destinasjonen du bare må se. Mitt inntrykk var at det var i Pest det skjedde.


Guttetur budapest

Det var mye roligere i Buda, så dersom dere er ute etter fest og morro, ville jeg ha valgt Pest. Husk å be om rom på elvesiden av hotellet. Det er også¨her den største handlegata ligger.


Styr gjerne unna byens spa-party som er fyllefest i basseng. Skal du på guttetur og lurer på hvor det er best å reise? Vi har tatt en runde i Euorpa og laget en liste over våre favorittdestinasjoner. I Barcelona finner du noen av Europas største og mest eksklusive klubber til mer tilbaketrukne puber og cafeer.


Guttetur budapest

Se vårt utvalg av pakkereiser, flybilletter og hotell her. Reis med Ving i dag! Kjapt og lekende lett å booke med. Vel, se litt opp for kvinner. Ungarske kvinner kan nemlig være ganske slu.


En kjent greie er at to, tre kvinner kommer bort, spør om fyr (til en røyk) eller om direksjoner til et eller annet sted. Varierte reiser, opplevelser, fellesskap, spennende aktiviteter = Guttetur med Eventful! Som dere skjønner så er det bare fantastien (og budsjettet da) som setter begrensninger.


Guttetur budapest

Bare ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Hjertelig velkommen inn i Eventfuls verden! Det har alltid vært en “day zero” som varmer opp stemningen før Sziget festivalen starter for fullt.


Dette er bla dagen da alle som skal bo på camping kan gå inn og slå opp telt, gå rundt å bli kjent med festivalens gigantiske feltet. Ungarns hovedstad seiler opp som Øst-Europas ubestridte partysentrum. Byen har blitt veldig populær som destinasjon for utdrikningslag av begge kjønn, mye på grunn av de mange nattklubbene og de lave prisene. Rimelig var det også, men hva prisene er nå, aner jeg ikke.


Guttetur budapest

Men finfin consierge-tjeneste, lekre rom og god mat - og bar. Byen ved Donau er tross alt aller mest kjent for sine vakre ba. Opera eller konsert.


Wien, og selv om man i utgangspunktet kanskje ikke skulle være noen stor operaelsker, så kan vi love at det er verdt det og at man vil få en magisk opplevelse om man allikevel prøver seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg