torsdag 18. juni 2015

Restaurant midtbyen trondheim

Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Super bilferie i Trondheim med halvpensjon.

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Den gangen bragte Paolo Minervini med seg den italienske pizzaen til Trondheim og sjarmerte både kvinner og menn i ekte italiensk ånd. I dag drives Frati av sønnen Michael, mens Paolo fortsatt står i baren og sjarmerer gjestene våre. AiSuma er en stilsikker italienskinspirert restaurant med flott beliggenhet ved Nidelven i Trondheim. Her kan du nyte solnedgangen akkompagnert med smakfull mat, god vin og hyggelig selskap.


På restaurantens meny finner du kjøtt- og fiskeretter, oster og desserter,det meste med et hint av Italia. Best Dining in Trondheim, Trondheim Municipality: See 20Tripadvisor traveler reviews of 3Trondheim restaurants and search by cuisine, price, location, and more. Midtbyen , Trondheim.

Oversikt over restauranter og spisesteder i Trondheim. Artikler med omtale, bilder, kart og kontaktinfo. Beste restauranter i Trondheim , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Trondheim , og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor. Restaurant Atleier - Glad i et godt målti god service og en hyggelig atmosfære?


Flott plassert ved Erkebispegården, mellom Domkirka og Nidelva. Tradisjonsrik meny og flere rom velegnet for både store og små selskaper. Ordet “graffi” er et gammelt trøndersk utrykk som betyr å ha greie på, og det er nettopp greie på god mat restauranten ønsker å tilby sine gjester i en koselig atmosfære for alle anledninger. Moderne kjøkken inspirert av det norske, franske og amerikanske kjøkken. A la carte-meny eller ukens femretters med tilhørende drikkemeny.


Chambre separe med mulighet for å sitte litt for seg selv. Cocktailbar med egen meny og småretter. Frati er smaken av Italia – midt i Trondheim.


I over år har den italienske restauranten servert velsmakende retter, og er kjent for sine fristende appetittvekkere, bedre middager og et bredt utvalg av gode viner. Uformell grillrestaurant. Menyen består av mange klassiske grillretter som burger, biff og kylling, i tillegg til sandwicher, salater og smørbrød. Graffi har også en restaurant på Solsiden.


Er dette ditt firma?

Med flere etasjer, nivåer, kriker og kroker så vil restauranten oppfattes ulikt fra gang til gang du besøker den. Fleksible løsninger for inndeling av separate rom, og egner seg derfor for bursdager, andre feiringer, disputaser, forretningsmiddager, matkurs, vinkurs, cocktailkurs etc. På nettbutikken kan du bestille take away for henting i restauranten , eller velge utkjøring av maten hjem til deg.


I vårt chambre séparée i andre etasje har vi mulighet til å legge opp til møter og konferanser separert fra resten av restauranten. Dette gjøres i kombinasjon med et herlig måltid og alt av utstyr som skulle behøves. I chambreet kan opptil personer mettes og få fylt hodene med ny informasjon og motivasjon. TAG Restaurant i Trondheim.


Nå kan du enkelt kjøpe gavekort fra oss! Perfekt som en gave eller overraskelse til noen du er glad i. Sabrura serverer sushi, sticks og asiatisk inspirert mat med en norsk vri. Vi strekker oss langt for å bruke kortreiste råvarer der det er mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg