torsdag 4. juni 2015

Grønne salater

Her er kolde salater og lune salater , lette salater med asparges og mættende salater med kartoffel. Hvilken salat er din favorit? Frisk grønn salat er det perfekte følge til et utall av retter og et supert utgangspunkt når du vil komponere din egen favoritt.


Bruk forskjellige typer salat som gir forskjellig smak og konsistens. Vask og tørk salaten godt. Det er viktig for at dressingen skal henge på bladene.

En håndfull friske urter setter en ekstra spiss på det hele. Her finner du oppskrifter på grønne og fristende salater med smaksrike dressinger av cottage cheese, kvarg og yoghurt. I denne salaten skal alle ingrediensene være grønne , og den kan også serveres som tilbehør til både pølser, kylling og fisk.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Denne salat er fuld af grønne sager, sprøde og knasende. Salaten er bare god til alt – fisk, kylling, bøffer, dunser eller som en let frokost. Snit hjertesalaten fint.


Skær agurken i kvarte.

Dipp med grønn paprika og fetaost. De dagene da en salat var kinakål med agurk og tomat, er forbi. I dag kan en salat være et saftig, mettende målti full av smak og næring.


Det finnes et vell av spennende salattyper å velge mellom, og smakene, fargene og teksturene er mange. En salat behøver ikke bare være grønn ! Selvfølgelig kan en salat utgjøre hele middagen. Her får du mange gode oppskrifter og tips om andre gode salatretter.


Salater er en sund og lækker spise, som kan varieres på alverdens måder. Bruger du sæsonens råvarer, får du lækre salater , der er friske, smagfulde og fyldt med saft og kraft. Det gode ved salater er, at kombinationsmulighederne er uendelige, og at du altid kan tilføje ekstra ingredienser som du lyster. En grøn salat er en salat, der har en base af en type grønne blade.


Det kan være romainesalat, babyspinat, hovedsalat eller mange andre typer grønne blade. Bladende gør salaten sun fordi de indeholder rigtig mange vitaminer og kostfibre. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag.


Ta ca like store deler med hver salat. Riv de forskjellige salatene og legg dem på et fat. Hell over eddik og olje, dryss over salt og pepper, finstrimlet.


Frisk, smakfull og mettende salat med tre typer grønne bønner.

Hils på en ny favorittrio! Denne herlige tilbehørssalaten er laget med aspargesbønner, sukkererter og broad beans i skjønn forening, slik at vi får fine nyanser i både smak og kvalitet. Litt rød og gul paprika, noen skiver agurk, en eggeplomme, friséesalat, noen blåskjell eller kylling. Det er bare fantasien som setter grenser for å lage de mest velsmakende og mettende salater og småretter.


Les om hvordan vi håndterer personvern. Gør livet lidt grønnere og benyt dig af Feminas store udvalg af opskrifter med og på salat. Genfind inspirationen med en ny salat Nogle gangle mangler man inspiration.


Salat - en fryd for både øjet og smagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg