tirsdag 9. juni 2015

Tale til mannen bryllup

Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Mannen vil gjerne at jeg skal, men jeg har dessverre veldig sceneskrekk og kommer nok ikke til å greie å tale foran så mange. Dere som skal lage tale til mannen deres, hva tar. Side - Bryllup.


Hjelp til å skrive tale til mannen - Bryllup. Bruda sin tale treng ikkje vere så lang eller morsom, berre litt romantisk om kor glad du er for å ha truffe mannen , kanskje litt om korleis de traff kvarandre, og kvifor du trur de passar godt saman.

Eg hadde med nokon godord til foreldra mine og svigers og, men det er ikkje nødvendig. Bryllupstaler kan være morsomme, tankevekkende eller kjedelige, men de hører til i et bryllup. Mange gruer seg til å holde tale ,men til dem er det bare å si: Gjør talen kort! Det er ingen som forlanger at du skal holde en lang bryllupstale – tvert imot. Dette er taler med sjel og glød og vil gi deg god inspirasjon til å fullføre din egen personlige tale.


Talene kan brukes som de er, eller du kan editere de etter eget ønske. En spennende utfordring. Dersom du er blitt bedt om å holde Herrenes tale , har du sannsynligvis noe å både glede og grue deg til.

Alle forventer at en tale til herrene skal være morsom, og det er ikke gitt at gjestene har samme form for humor som deg selv. Ja, til og med ti minutter kan føles veldig lenge for tilhørerne. I USA er det for eksempel ansett for nesten uhøflig å holde en tale over minutter. Litt raust bør den ligge melllom 5-minutter. Så mye som er tilnærmet uakseptabelt så sant du ikke er bru brudgom eller foreldrene til en av disse, mener Leikvoll.


En lang og knallfin tale fra bruden til hennes nye mann. Historier og hendelser kan legges inn for å få den mer personlig, men er ingen nødvendighet. Samtidig som jeg viste at jeg ikke var klar for noe nytt forhold. Gratulerer så mye til dere begge Grein både av talen til Morten og det forige innlegget ditt, dere virker som så fantastisk genuine og ærlige menneker begge to. Har fult deg siden du begynte å legge ut treningsvideoer av deg og Sokrates og ble så imponert over hvor tøff, viljesterk, ærlig, god og vakker du er!


Hva som gjør oss spesielle, fine sammen. Jeg skal også holde tale. Rollen til brudens far ved bryllupet er veldig symbolsk. Slik skal også brudens far med sin tale overlate henne i brudgommens varetekt.


Det er brudens far som fører sin datter opp kirkegulvet og overlater henne til en ny mann. Fantastisk fin tale og fantastisk fint bryllup ! Blir helt matt av mange mennesker her inne…. Trenger ikke ta alt i talen bokstavelig….

Mang en brudgom går nok rundt med sommerfugler i magen ved tanke på at de er nødt til å holde tale. I et bryllup forventes det at han sier noen ord som takk for bruden og for en del menn er dette deres livs første, og viktigste, opptreden. Vi hadde veldig lyst til å samle familie og venner, og gjøre dette til en riktig minneverdig kveld for deg. Men før vi setter i gang for alvor, vil jeg gjerne få si noen ord til min mann , kjæreste, bestevenn og gromgutt gjennom mange år. Vi forlovet oss rett før du dro i militæret.


Det ble et hardt år på mange måter. Skal du gifte deg, eller være gjest i bryllup i sommer? Taler hører me til skrekk for mange.


Sats på de ekte følelsene, og unngå humor hvis du ikke er helt trygg på det, sier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg