tirsdag 2. juni 2015

Vekten personlighet

Vekten , på latin kalt Libra, er et stjernetegn. Personer som er født i perioden 23. Nøkkelord I balanse.


Samarbeidsorientert, diplomatiske, Urbane, rettferdig, må partnerskap, raffinerte, balansert, grasiøs, sjarmerende, debative bare åpen sinn, sosial. Kan late, ubesluttsom, kjedelig, rationalizing. Alt med Vekten ender opp som seks av den ene sorten og et halvt dusin av den andre – sånn at det blir likt på begge sider.

Hvis du nekter å sluke agnet, vil hun diskutere med seg selv. En kvinnelig Vekt kan starte en ballade på egen hån følge den opp alene og avslutte den alene – med stor fanfare. Vekten er det syvende tegnet i Zodiaken og innleder en ny årstid ved høstjevndøgn.


Det motsatte tegnet av Væren. I motsetning til værens tegn er Vekter svært opptatt av andre og har behov for å være sammen med noen. De har ofte beilere, er sjarmerende og vakre og liker å omgi seg med naturlige og behagelige stoffer og energier.


Han hater å si nei, og sjelden innser at utsettelsen er mer uvennlig enn en regelrett pause på en affære som ikke har noen sjanse for å lykke. Klikk deg videre i dette galleriet fra MSN.

Vektens styrke ligger i at den er både diplomatisk,. Som vekter kan du også jobbe i trafikken, eksempelvis ved å dirigere trafikk ved asfaltering på veien eller kjøre ledebil. Du kan også være vaktmannskap på eksempelvis utesteder, idretts- eller konsertarrangementer. For å jobbe som vekter må du være fylt år og ha tilfredsstillende vandel.


Den måler vekt nøyaktig, stabilt og følsomt, men har litt å gå på når det gjelder måling av fettprosent. Noen kilder opplever tidvis at vekten ikke klarer å måle hvilepulsen. Den kan synkronisere data via Bluetooth eller Wi-Fi, og vekten er kompatibel med iOS, Android og flere populære fitness- og søvnmonitor-apper.


Vekten er et sosialt og romantisk tegn som elsker å være sammen med andre. Et forhold til en Vekt kan skjemme deg bort for alltid. Er du født i Vekten ? Han viser til et eksempel der en pasient tegnet en graf som viste at hun la på seg i løpet av tiden hun gikk på college, for så å gå ned i vekt før hun giftet seg.


Kiloene kom tilbake i forbindelse med første svangerskap, og forsvant i tiden etter. Da hun ble permitert fra jobben økte vekten igjen. En vannmann vil gjerne analysere det meste rundt seg på et mentalt plan, og henger seg sjelden opp i følelser. Slik påvirker personlighet vekten din. Sjekk hvilken betydning det kan ha.


For at vekten skal kunne dette , må personligheten være på plass, en balansert personlighet.

Vekten søker hele tiden etter mer balanse og harmoni i livet sitt. Ofte står vekten i valgsituasjoner, hva skal de nå velge ? Vekten er en litt hvile inkarnasjon , handler om å ta en pust i bakken , hjelpe mennesker til å omgås andre. Vekten er laget i hvit høyglans og når du står på vekten kommer det store røde tall til synet.


Den digitale skjermen er innebygd i en høyglanset overflate og ligger derfor inne i selve vekten , noe som sammen med den hvite høyglansen gir et tidløst og enkelt uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg