tirsdag 2. juni 2015

Gravid uke 39 kvalm og uvel

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.


Kvalme i uke : Hei! Blodtrykk og urin er som det skal. Har ingen av disse berømte tegnene på at fødselen nærmer seg, så lurer rett og slett på om det er en hormonell forandring på slutten som gjør at jeg føler meg kvalm ? MS kari spør eksperten: Hei! Jeg har også blitt kvalm og uvel de siste dagene! Har masse modningstegn og milde rier hele tiden.


Men hører av mange at de blir sånn mot slutten, så det er nok vanlig. Jeg var også kvalm når jeg var kommet så langt. Innbilte meg at det var pga det ikke var plass til maten i magen:-) For jeg følte meg samtidig helt proppet når jeg hadde spist.


Nå er jeg uker på vei og er ikke kvalm lenger. Over 8gravide kvinner med minst en tidligere spontanabort deltok i denne studien. Snittalderen på kvinnene var år da studien startet. Gravid uke til 12. Hvis du har vært kvalm , vil du kanskje oppleve at dette gradvis går over.


Fosteret begynner å ligne et menneske og alle anlegg til organer er dannet. I begynnelsen av denne uken er fosteret uker gammelt. Håndgrepet blir fastere, og fosteret reagerer tydeligere på lys og lyd.


Kroppen er rund og lubben. I tarmen finnes det nå en betydelig mengde mekonium (barnebek). Hodet ligger som regel ned og er gjerne festet i bekkenet.


Da var vi kommet helt til uke 3 og om bare dager fullgtte uker og 13. Uvel - : Fra A til hei, er snart i uke 3fler meg kvalm og uvel hele tiden, er dette normalt n? Jeg er akkurat uker i dag, og har det på akkurat samme måte. Kommer i byger på en måte - er ikke dårlig konstant, men i perioder.


Magen er heller ikke helt i form. Har ikke vært helt i form, veldig sliten og føler meg rett å slett uvel. Dessuten kan det dreie seg om alt fra å være kvalm i et par dager til å kaste opp hver dag i flere måneder.


Hørt om endel som blir kvalme og uvel rett før fødsel, så kan jo for at det er det! Er dette normalt? Dagen etter tok jeg en angrpille for å unngå graviditet, men hadde igjen ubeskyttet sex samme dag som jeg tok pillen. Har denne uken opplevd å bli.


Siden har vi brukt kondom som prevensjon. Hvis jeg er gravid ville jeg ikke merket det allerede så tidlig ikke sant, det tar noen. Plagene vil hos mange øke fram mot uke ni til ti, og deretter avta og gradvis forsvinne. I perioden mellom uke til uke forsvinner plagene helt hos de fleste.


I noen tilfeller kan kvalmen vedvare over i siste deler av svangerskapet. For mange er kvalmen særlig plagsom om morgenen, men dette varierer og noen plages igjennom hele døgnet. På Seksualitet oppfordrer vi våre brukere til å vise hensyn.


Forumrommet om handler seksualitet i mange former, og det vil alltid kunne dukke opp tråder og tema som virker fremmed for andre. Babyen blir stresset, og det kan i verste fall føre til spontanabort, tidlig i svangerskapet. Ikke vær redd for å ta febernedsettende om du får feber under graviditeten. Paracetamol, ikke Ibux.


Høy feber er ikke bra for fosteret, bekrefter Johansson. Mange gravide kan ha mye utflod og også lekke litt urin mot. Hei, jeg er en jente på som er i uke med mitt første barn. Bare litt bevegelse så puster jeg som et blåsebelg, og hadde i hvilepuls i dag! Har også hatt tendenser til hyperventilering.


Jeg er konstant kvalm , og har vert det siste månedene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg