onsdag 17. juni 2015

Sort badekar

Sort badekar

Produkter til en garantert lav pris og rask levering! Fleksibel finansiering. Se alle våre modeller. Kjøp badekar hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Sort badekar

Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg. Tips: Tenk først og fremst på hvor stort badekar du har plass til. Når du har funnet det badekaret du liker, så har vi mange dusj- og badekarbatterier å velge mellom. Fra klassiske til moderne blandebatterier i messing, kobber, gullfarge eller hvor ikke i råtøft sort matt? Uansett hvor stort bad du har, finnes det et badekar for deg.


Velg mellom tradisjonelt badekar , frittstående badekar og massasjekar. Viena sort frittstående badekar. Design kolleksjon fra Interform. De klassiske formene tilfører badet sjel og personlighet. Samtidig er karene særdeles funksjonelle og komfortable.


Sort badekar

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Badekaret er nesten som et Statement Piece å regne i et baderom. Vi fører store badekar og sma badekar i alt fra retro- og romantisk stil, til moderne og minimalistiske utgaver. Vi har kvalitetsbadekar i alle utførelser og prisklasser. Våre badekar er levert av anerkjente europeiske produsenter.


Nedenfor kan det søkes på type badekar og på badekarets lengde. Gå direkte inn på produsent og deres serier om det ønskes andre størrelser eller løsninger. Valgmulighetene er mange. Badekar finnes i utallige former og utførelser.


Dersom du ønsker et badekar for kos og design, er frittstående badekar et godt valg. Velger du et badekar for innbygging har du flere muligheter. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Et badekar forener det praktiske og det sanselige. Morgenens første og kveldens siste stopp må gjerne by på fred og ro. Et frittstående badekar gir baderommet en helt unik karakter. Westerbergs har alt fra klassiske kar til frittstående badekar i høyeste klasse og som viser det aller siste innen badekardesign, materialer og ergonomi. Når du skal velge blandebatteri til et helt ba det vil si servantbatteri, badekarbatteri og dusjbatteri, kan det være fint å velge et helhetlig design.


Men viktigst av alt er det at blandebatteriet du velger til servant, dusj og badekar , er funksjonelt for ditt behov og enkelt å bruke. Kanskje ønsker du et frittstående badekar med rette linjer, eller hva med et buet hjørnekar for bedre plass? Innebygd badekar , firkantet, ovalt eller frittstående badekar. Med bobler uten bobler.


Det finnes mange varianter! Her ser du noen av dem. Og lurer du på hvilket badekar som passer best hos deg?


La badekaret bli det åpenbare midtpunktet på ditt bad Et herlig bad i badekar etter en lang og hektisk dag er både avstressende og muskelavslappende. Gustavsbergs badekar uten frontstativ har en rendyrket, moderne design og kan kompletteres med hel- og halvfrontstativer i ulike farger og størrelser. Dessuten er det mer økonomisk og miljøvennlig ettersom det krever en mindre mengde vann å fylle et sittebadekar, i forhold til et større badekar. Hos Trademax finner du stilrene og billige sittebadekar i ulike modeller med spennende former. Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design.


Borte er de dagene hvor bading fortonte seg som en nødvendighet og mindre som en gledelig adspredelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg