fredag 5. juni 2015

Frosk kostyme barn

Frosk kostyme barn

Froskekostymer og tilbehør på ett sted. Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Sitt oppe på skulderne til en frosk på karnevalet sammen med vennene.


Frosk kostyme barn

Supersøtt barnekostyme av en frosk. Ponchoen fås i str. Barnets ben blir altså froskens ben. For å fullende kostymet er det også utrustet med et par jukseben som gir illusjonen av at barnet rir på frosken , som også holder i juksebena.


Kostymet holdes på plass med en strikk rundt barnets midje. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi kan tilby kostymer til barn i alle aldre. Fra baby til toddler, barn og tweens. Sjekk ut vårt enorme barnekostyme utvalg.


De aller fleste kostymene her kommer i forskjellige størrelser. Klikk deg inn på kostymet for å lese hvilke størrelser det kommer i, samt målene. Målene kan variere fra et kostyme til et annet, så les alltid størrelsesguiden for å være sikker!


Her finner du også noe av vårt tilbehør som passer for barn. Plutselig står minstemann ute i stua i et Hulk- kostyme og bærer seg ad verre enn verst, eller så er det en liten Frost-prinsesse som danser forbi og inn på rommet sitt. I denne kategorien vil du finne utkledningsklær og kostymer til barn og voksen.


Frosk kostyme barn

Hos oss finner du parykker, prinsessekjoler, drakter, kostymer og mye mer. Kostymene passer perfekt til karneval, Halloween, kostymefester eller når barnet ditt bare ønsker å kle seg ut. Vi har kostymer både for barn eller voksne, og i flere størrelser. Onesize kostymer er som regel i størrelsen M til L. Hatter, parykker eller fargelinser - vi har alt innenfor mange ulike temaer.


Hvis du elsker skogen, vil du elske Disse dyr og insektkostymene. Alltid på Temashop. Disse antrekkene er tilgjengelig for voksne Og barn som vil la deg gjøre deg om til en Herlig pandabjørn, kanin, dinosaur, Papegøye, kylling eller ku.


Hvis du foretrekker Insekt antrekk har vi også herlige bier, ormer eller marihøner. Et utrolig stilig kostyme , en oppblåsbar grønn Frosk som du er inni. Er like morsomt å se på som å bruke! Dette er fordi de starter ut som egg og senere bli til rumpetroll (med gjeller) som lever i vannet. I vårt utvalg finner du lekne, fargerike og inspirerende utvalg av kostymer og tilbehør til barnet ditt.


Husker du spenningen som barn , da du kunne drømme deg bort fra virkeligheten inn i en magisk fantasiverden? Med Temashops kostymer kan barnet ditt sine fantasier bli til virkelighet. Gigantisk utvalg barnekostymer.


Frosk kostyme barn

Bredt utvalg utkledning til barn i alle aldre. I vårt store utvalg finner du kostymer til enhver anledning. Skal du på utdrikningslag? Klikk deg gjennom kategoriene våre og finn et kostyme som passer både deg og den temafesten du skal på. Eller kanskje på 70-tallsfest?


Mulighetene er uendelige!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg