onsdag 3. juni 2015

Aktiviteter i oslo sentrum

Aktiviteter på sjø og land - by, fjord og fjell i hele Norge. Høyt vurderte turer, aktiviteter og utflukter i Oslo. Rask og enkel kjøpsprosess. Enkel online bestilling.


Bestill drømmeferien med Agoda.

Oversikt over en mengde aktiviteter i Oslo. Et team er en gruppe mennesker som deler et felles navn, oppdrag, historie, samme mål og forventninger. Det finnes mange morsomme og lærerike opplevelser og aktiviteter for barn i Oslo. Book din neste opplevelse fra Norges største aktivitetsleverandør her! Dette er et nytt og spennende prosjekt i Bjørvika.


Her er det et slags urbant jordbruksprosjekt med kulturelt preg og aktiviteter for barn ute. Oslo er gøy for aktive barn! Spasertur i sentrum.

Hvis dere ikke har lyst til å legge ut på fjelltur eller ligge i gresset, men i stedet foretrekker en mer urban date, er en spasertur i sentrum et perfekt romantisk alternativ. Som Norges hovedstad finner du både Regjeringen, Stortinget og Det Kongelige Slott her. Fellesverket er et aktivitetshus for ungdom. Det er et lavterskeltilbud med mange forskjellige aktiviteter.


DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo. For å få med deg attraksjoner som Stortinget er det bare å hoppe på metroen på Christiania Torv trikkestasjon eller Wessels Plass trikkeholdeplass. Enten det regner eller sola skinner finnes ihvertfall hundrevis av mulige aktiviteter som hele familien kan ha glede av.


Mange av dem er til og med gratis! Byen kan skryte på seg å huse Norges største spillesteder, flere festivaler enn du kan holde styr på med én hån tusenvis av arrangementer, konserter, forestillinger og kunstutstillinger. Her vil du finne noe for både små og store grupper. Hva med å få kunnskap om ulike øltyper, kreative oppgaver eller morsomme teambuilding- aktiviteter skreddersydd til dere? Her er utvalget av lokaler stort, og det er mye å finne på av aktiviteter.


Dessuten er det enkelt for deltakerne å komme seg til og fra lokalet via kollektivtrafikk. Gjestene kan også ta en fordrink på et av de mange utestedene i nærheten. I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.


Vi utgir også byens største kultur-nyhetsbrev som sendes på epost til 20.

Denne oversikten skal være for deg! Her skal du finne morsomme, annerledes, gøyale arrangementer som passer deg og vennene dine. Vet du om noe som vi ikke har fått med oss?


Konserter, show, kurs og annet! Men, det vil likevel ikke si at vårt lands metropol ikke har mye spennende og interessant å tilby av aktiviteter og severdigheter. Turgåing er den mest populære aktiviteten , både med og uten staver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg