tirsdag 30. juni 2015

Jotun husvask

Få pristilbud fra flere bedrifter. Spar tid og penger! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Jotun 2-i-Husvask og Soppfjerner.

JOTUN 2-i-Husvask og soppfjerner er et produkt som skal brukes årlig ved rengjøring av overflate. På denne måten vil malings- og beisfilmen få en lengre levetid uten vekster. Følg anbefalt blandingsforhold for kraftvask og vann, og fyll i påføringsflasken. Ved ekstra skitne flater anbefales eller deler til deler vann. Unngå å la vaskemidlet tørke opp på vindusglasset da det kan være fare for skjolder.


Kjør bort bilen før du vasker! Vær forsiktig ved bruk av høytrykksspyler. For årlig rengjøring.

Fjerner skitt, salt, fett, grønske og svertesopp. Rengjør malte flater. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Produktet både rengjør, samt at den dreper og hindrer sopp og alger å gro på veggen. En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du slipper å male så ofte. Men også her er det mange som gjør feil. En av de vanligste feilene folk gjør under vårrengjøringen er å vaske huset nedenifra og opp hevder Raymond Myrlan kjedeleder i boligbyggeren Mesterhus.


Effektivt vaskemiddel til årlig rengjøring av hus og annen bygningsmasse. HUSVASK OG SOPPFJERNER 1L JOTUN Vedlikeholdsvask. Gjør at malingen eller beisen får lenger levetid uten grønske eller sopp. Husvask kan brukes til regelmessig for vask av fasade, levegger, vindskyd gjerder og terrasser. Husvaskprodukter fjerner salt, grønske, skitt, blomsterstøv, grønske, fett og svertesopp.


Ikke mal soppen inne. Brukes før overmaling. Vanlig Husvask har god effekt på svertesopp og bevarer glansen i malingen.

Husvask 2-i- som er et nytt produkt på markedet, inneholder både såpe og sopp- og algedreper. Du kan også bruke Klorin mot svertesopp. Mange har anskaffet høytrykkspylere, men til husvask frarådes det å bruke så heftig og grov redskap. Den fjerner og hindrer også sopp-og algevekst.


Produktet er et 2-i-produkt som desinfiserer og rengjør veggen, og samtidig dreper og hindrer at sopp og alger gror til på vasket område. Malt eller beiset treverk. Jern, mur, betong og takstein. Skal ikke brukes på båt, bil eller campingvogn. Nytt og effektivt vaskemiddel for utvendig vask av huset.


I motsetning til tidligere, da husvask og soppfjerning var en tostegsprosess hvor du måtte vaske huset først en gang, og deretter spraye på sopp- og algedreper, har prosessen nå blitt mye enklere. Jotuns nye produkt 2-i-Kraftvask og soppfjerner, har en unik teknologi som gjør den effektiv og langtidsvirkende. Eller flere års vask av ett hus. Det går greit å sprøyte på med sånn beholder man pumper trykk i og henger på ryggen, fra et par hundrelapper hos Clastema eller det dobbelte for Gardena hos hagesenter, og spyle av med hageslange.


Desinfiserende middel som hindrer sopp- og algevekst på maling, beis og dekkbeis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg