mandag 15. juni 2015

Takkekort baby dåp

Lag personlige dåpskort til barnet med egne bilder og tekst! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort.


Det er vi stolte av og veldig glade for.

Takkekort med fargetrykk av høy kvalitet, rabatt - Bestill nå! Bla deg gjennom vårt store utvalg av av babykort og velg det kortet som passer best. Hos fotoknudsen er vi nøye på kvalitet. Derfor kan du stole på et hvilket som helst kort av din baby blir en vinner.


Noen vil heller ha navnefest enn dåp , og da trenger du et kort til navnefesten. Det får du selvfølgelig også tak i hos oss. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål. Har du arrangert dåp , og skal skrive takkekort ?

Er du usikker på hvordan du skal formulere takkekortet? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden kan du finne forslag til hva du kan skrive på takkekortet til dåpen. Venner og familie gleder seg til å se bilder av den lille og du får takket for gaver og oppmerksomhet. Kortshop har mange flotte takkekort til fødsel, dåp og navnefest.


Babyshower: Dette blir mer og mer vanlig også i Norge. Tusen takk for oppmerksomheten jeg fikk til min dåp , 4. Stor klem fra Pernille Mamma, pappa og Mikkel hilser også Hadde planer om og skrive egen tekst til alle hvor jeg skrev f. Eg har aldri tenkt over det når eg ikkje har fått takkekort , så eg har ikkje så veldig dårlig samvittighet for at eg ikkje har laga sjølv. Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag.


Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene. Våre stilige dåpskort selges i sett à og kan skreddersys til dine ønsker. Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning.


Sølv, smykker og gaveideer til den nyfødte. Se oversikt i nettbutikk. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk.

Lag dine egne takkekort til dåp ! Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Jeg bruker bilder fra dåpen. Altså med dåpskjolen , tok bilder noen dager senere men mamma hadde fått takkekort med andre bilder nå så jeg. Mange klemmer fra Sander Emil.


Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. Har du giftet deg, konfirmert deg eller døpt et barn? Da skal du kanskje sende takkekort også?


Det store spørsmålet er hva skriver man i et takkekort ? Jeg tror jeg får den beste mammaen i hele verden. En mamma som går gjennom måneder med vondter bare for min skyld. Og som i tillegg sier at hun gleder seg så masse.


Jeg er så glad for at du har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg