tirsdag 23. juni 2015

Sørli lekeplass

Design, produksjon og leveranse i Norge. Se vårt store utvalg her! Stort utvalg av klatreapparater. Vedlikeholdsfrie produkter. Vi hjelper dere gjennom hele prosessen.


Kontakt oss i dag for en hyggelig prat! Sørli er i dag en av få lekeplasser på Tøyen. Det er stort press i området, og samtidig oppleves lekeplassen som trang, mørk og utrygg. Denne helgen kan du og barna teste ut to nye, kule lekeplasser på Tøyen.


De to nye lekeplassene heter Snippen og Sørli. KOMPAN er stolte av å levere denne Corocord lekestrukturen til Gamle Oslo, nærmere bestemt Sørli Lekeplass på Tøyen. Oslo Kommune beskriver områdeløft Tøyen som et prosjekt for å gjøre bydelen bla. Dette er i tråd med KOMPAN sin visjon hvor vi ønsker å aktivisere barn og unge gjennom spennende lek og interaksjon. Sørli lekepark skal oppgraderes etter ønske og medvirkning fra de som bor på Tøyen.


Tre nye medarbeidere! SOLA på Arendalsuka. Oslo har flere lekeplasser hvor du kan utfolde deg med kreativ lek og trening. Sjekk ut hvilke steder som passer best for deg og hvordan du kommer deg dit. Parallelloppdrag i. Dette er arealer i nærmiljøet som er tilgjengelig for alle, med kvaliteter som gjør det egnet for uorganisert aktivitet, lek, rekreasjon og sosialt samvaelig;r.


Oslo kommune og staten bevilger midler over årlige budsjetter som godkjennes av byrådet. Sørli skole er en kombinert barne- og ungdomsskole med ca elever. Skolen ligger i sentrum av Mebygda.


Gjennom byggetrinn de siste ti årene har de fleste delene av skolen de siste blitt restaurert, og skolen oppleves i dag derfor som i et moderne skikk. Ny lekepark blir mye større og lysere, med flotte benker og nytt amfi som kan brukes av hele nabolaget. Den var for liten til å være alene ute, og den ble tatt hånd om av Dyrebeskyttelsen i Oslo og Akershus. LYS: ZENISK vant med sitt bidrag ”Nordlyshvelving” i samarbeid med NullOhm. Lysinstallasjonen viser et dynamisk lysspill inspirert av Nordlyset.


Sørli lekeplass oppleves mørk om kvelden, og her er det stort behov for mer lys. Målet er å gi en visuell og spennende attraksjon som gir farge og dynamikk på lekeplassen. SØRLI LEKEPLASS : Nordlys-hvelvingene åpnet i dag. Denne plassen har vært en mørk flekk på Tøyen, så nå starter vi her, sier BU-leder Silje Winther (A). Totalprosjekt med prosjektering og utførelse i egenregi.


Sørli lekeplass

Opparbeidelse av parkanlegg. Havnen drives av Moss Seilforening og ligger på østsiden av Jeløy, syd for kanalen. Gjesteplasser finner du på brygga (på molo) til høyre rett innenfor moloåpningen. Her kan to båter ligge utenpå hverandre.


Hvis man har tenkt å forlate båten over natten skal nattevakt eller. Det var særlig én plage som skilte seg ut. Hver gang jeg reiste meg, fikk jeg smerter. Hjertet mitt gikk helt bananas, forklarer hun.


Pulsen har blitt målt til 1slag i minuttet uten at. I årets katalog finner du presentasjon og omtale av alle nominerte kandidater til arkitekturprisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg