mandag 8. juni 2015

Hvordan vaske smokker

Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Dumt spørsmål, I know. Holder det å koke smokkene mellom hver gang? Altså vanlig smokk, ikke til flaske.


Må de vaskes i oppvaskmaskin først? Hver gang de faller på gulvet hjemme? Kan smokken brukes igjen (uten koking) dagen ette.


Jeg vil anbefale å vaske sminkekoster minimum to ganger i måneden, helst oftere, avslutter hun. Les mer: HVORDAN VASKE SPEIL. Tørk sminkekostene på et håndkle. Pass på at selve børsten er vendt nedover.


Foto: Espen Solli tips til hvordan vaske sminkekoster. Finn frem et håndkle og legg noe under på den ene siden. Slik forebygger du sur lukt i vaskemaskinen – For å unngå sur lukt bør man være bevisst på å kjøre en graders vask cirka én gang i uken, gjerne med håndklær og sengetøy, sier Malin Skaar. Husk også på å la lukten stå åpen når du ikke vasker klær. Gullsmeder benytter en maskin kalt en Ultralyd som bruker små bølger som rister løs skitt.


Her er ekspertrådene for vask og stell av sko. Slik vasker og steller du skoene dine så de varer lengst mulig, enten det er cherroxstøvler, lærsko eller joggesko som trenger en overhaling. I dag har de aller fleste oppvaskmaskin, men av og til må man til pers - og da er det lett å glemme hvordan det gode, gamle ritualet med å vaske opp for hånd egentlig foregikk. Hvordan vaske Converse-skoene? TEST: Hvilken magiske svamp er best?


Det trenger ikke være varmegrader for en utvendig vask. Noen få varmegrader er nok til å få av skitt og møkk. Mange vaskehaller tilbyr vaskeprogrammer som spyler bilen både rundt hjul og under, men det beste er å ta en skikkelig runde med høytrykkspyle eller hageslange, bøtte og svamp.


Der står det blant annet at du kan vaske badet med en blanding vann og wc-rens. Vi har også testet ut dette, og må si at det fungerer helt strålende for vask av alle fasiliteter på badet. Da må du riktignok vaske mer som vanlig, med svamp eller klut og skrubbe litt etter behov, som ved bruk av andre vaskemidler.


Ja, for bare smokker som er anatomisk riktige for kjeven, sikrer at babyens kjeve og tenner utvikler seg som de skal. MAM samarbeider med medisinske eksperter utnevnt av ICMRS (den internasjonale foreningen for medisinsk forskning for barn) for å utvikle og utforme nyskapende smokker som er tilpasset babyens forskjellige utviklingsstadier. Fram til barnet er måneder bør smokkene steriliseres, deretter holder det å vaske de regelmessig i såpe og vann. Bruk gjerne en mikrosterilisator.


Enkelte smokker kommer også i en liten plastboks som kan fylles med vann og has i mikrobølgeovnen. Du kan fint vaske dunjakken din i vaskemaskinen så lenge du følger jakkens vaskeanvisning - det er det veldig viktig at du gjør. Stort sett kan man vaske jakken på normalt program på grader. Husk å bruke Milo slik at dunen beholder varmeegenskapene sine.


Det viktigste er uansett å få bort skitt og salt. Til en helt vanlig vask mellom poleringsrundene må du bruke en mild bilsjampo. Ved å vaske mikrofiber riktig, vil du beholde kvalitet og evne i flere hundre vask. Dette gir god økonomi og ikke minst gode resultater gang etter gang etter gang.


Ta alle hyller ut av skapet. Spray eventuelt rengjøringsspray på flekker og smuss, før du så vasker innsiden av skapet med mikroklut og varmt vann. Veggene først, siden hyller og.


Påfør husvask i taket og vegger ved hjelp av en sprøytekanne og tørk deretter av med en ren mopp, er anbefalingen fra IFI, som mener at grunnen til at mange tror at det er så vanskelig å vaske taket, er at det er en slitsom jobb. Vask disse med varmt vann. Hele taket med en gang - Nøkkelen er å fukte hele taket først, sier Dahl.


Huset vasker du best med eddik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg