torsdag 11. juni 2015

Solkrem til baby under 6 mnd

Lei av lang kø på apoteket? Bestill solkrem til baby fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Ett av Nordens bredeste skjønnhetssortiment - 30. Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering.

Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Små barn skal uansett ikke oppholde seg i solen lenge av gangen, og barn under måneder bør ikke være i solen i følge NAAF (2). RELIS har flere ganger utredet bruk av solkrem hos barn. Vår anbefaling har stort sett vært å bruke uparfymert solkrem med fysisk solfilter hos barn.


Dette vil da også gjelde for barn under år ( vedlagt). Solkrem eller ikke solkrem til mnd gammel baby ? Vil tro at hun anbefaler dette til alle med små barn under år, det var hvertfall det hun sa til meg. Anonymforum - Skravle. Hvordan er det egentlig med å bruke solkrem til baby ?

Hører så mye forskjellig om dette. Vet at de små så klart ikke skal være noe særlig i sola, men hvis det er vanskelig å unngå at deler av kroppen får sol på seg når man må ha med seg baby ut med storesøsken for eksempel. Han er bare år, men tenker å vente til vi vet alt er greit med baby i magen.


Kunne sagt det nå også, han forstår vell ikke så mye. Vi har ei på snart 8år, så det blir rart. Hvis barnet er over seks måneder kan du bruke solkrem tilpasset barn med solfaktor eller høyere.


Solbeskyttelse for barn Utsett aldri små barn for direkte sollys. Vær også forsiktig med indirekte sollys som reflekteres fra vann og san til og med inn under en parasoll. Om sommeren er solen sterkest mellom klokken elleve og tre. Håndbagasje: Personlig så foretrekker jeg å reise med en liten skulderveske, som har akkurat nok plass til passet mitt, mobil, tyggis og leppepomade. Men med baby så var vel det ikke mulig, tenkte jeg.


Hvis flyreisen ikke er så lang, så klarer man seg uten stor håndveske. Barnet får lettere vondt i ørene når det ligger enn når det sitter. Gir du i tillegg morsmelk eller smokk samtidig, så er dette til god hjelp for mange.


Unngå sol og overoppheting. Spedbarn skal ikke være i solen. Bruk parasoll og smør barnet godt inn med solkrem av høy faktor, altså fra faktor og gjerne høyere. Baby under mnd skal ikke ha solkrem.


Jeg hadde Julibaby og sørget for at han ikke var i sola og det gikk helt fint.

Nå er han mnd og det er ikke til å unngå at solen treffer han litt når vi er ute. I r som i fjor er kremene underskt for hormonforstyrrende stoffer, allergifremkallende. I det hele tatt br ikke barn under ett rs utsettes for sol. Det er spesielt uheldig at solkremer ment for barn inneholder hormonforstyrrende stoffer, i tillegg til andre kjemikalier som gir grunn til.


Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler. Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Så da er det grunn til å klage.


Jeg vet at de ikke hadde samtykke. Ikke tenk tanken på å fly en gang, med mindre du er glad i tortur. Foruten om at hodet mitt nesten eksploderte, så mistet jeg hørelsen på begge ørene i noen uker.


Nå når det er så varmt og mye sol så er det nesten ikke til å unngå at lille blir eksponert for sol ila dagen, da hun er veldig aktiv og skal iallefall ikke sitte i ro under noen parasoll hun er snart mnd ! Det lave trykket i flykabinen kan gi barnet vondt i ørene. Voksne og større barn kan gjespe og svelge for å prøve å utligne trykket, men det kan ikke små barn på kommando. Det kan hjelpe hvis barnet kan suge på noe eller får nesespray.


Ett tips er å amme under opp- og nedstigning. Større barn kan dra god nytte av smokk eller flaske. Skostørrelse barn og baby = Vanskelig tema!


Solkremene er kjøpt på apotek, parfymeri, helsekostbutikker, dagligvarebutikker og klesbutikker med kosmetikkavdeling. Testen er utført av danske TÆNK. Det er sett etter stoffer som kan være skadelige for miljøet, allergifremkallende eller hormonforstyrrende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg