mandag 22. juni 2015

Dnb mobilbank

Dnb mobilbank

Få uforpliktende tilbud. Søk direkte på nett. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hos oss kan du beregne og søke lån, prøve valuta- og lånekalkulator og utføre daglige banktjenester. Med mobilbank kan du når som helst sjekke saldo, overføre penger, betale regninger, se valutakurser og følge med i aksjemarkedet.


Med ny mobilbank , utseende og funksjoner skjønner vi godt hvis det er litt vanskelig å finne frem. Derfor håper vi disse filmene kan være til god hjelp. Hvis du har andre påloggingsmuligheter enn BankI kan du logge deg inn i nettbanken og få et engangspassord tilsendt på SMS.


Med DNB -appen har du tilgang til alle våre mobile tjenester når du trenger dem. Enkelt og praktisk når man er på farten. Mobilbanken er selvsagt like sikker som nettbanken. Uansett hvor du er, så er du din egen banksjef!


Dnb mobilbank

DNB har ikke mobilbank -app for Android. I tillegg til at du kan logge inn med fingeravtrykk, kan du overføre penger, betale regninger og utføre andre banktjenester – alt innenfor appens rammeverk. DNB mobilbank Ny mobilbank til flere hundre tusen kunder ga klagestorm i App Store. Mange av feilene er allerede løst.


Den mest etterlengtede funksjonen for mange brukere rulles ut i disse dager. Her kan du lese mer og bestille. BankID på mobil gir deg sikker innlogging til nett- og mobilbank samt når du skal hande på nett. Ansvarlig redaktør: Even Westerveld.


Dnb mobilbank

Denne siden eies og driftes av DNB Bank ASA. Gunnar-Martin Kjenner (73) har aldri brukt mobilbank , men sa seg likevel villig til å teste en testversjon av DNBs nye mobilbank. NY MOBILBANK : Over to tusen DNB -ansatte har allerede testet en betaversjon av mobilbanken. Nå åpner banken opp for et begrenset antall kunder, før den slippes i markedet. Også kontoer du har i andre banker.


Last ned ved å trykke på app-ikonet. Nettbank og mobilbank. Elektronisk banktjeneste for å møte dine behov for mer enn bare nettbank. Våre nettjenester er navet i din kontakt med oss.


Via våre nettjenester er vi tilgjengelige for deg alle dager, hele døgnet. Logg deg inn med ansiktet eller fingeren og få alle banktjenestene du trenger på ett sted. Nå vil mobilbanken hjelpe deg til å få bedre kontroll over økonomien. Har du penger til overs ved neste lønning? DNBs mobilapp gir deg full oversikt over økonomien din og mulighet til å bruke de banktjenestene du trenger med noen få tastetrykk.


Vi har oppgradert mobilbanken med et moderne og oversiktlig design, i tillegg til flere nye, spennende funksjoner. NYTT SAMARBEID GIR NYE MULIGHETER: – Når DNB bruker vår infrastruktur vil det bidra til at banken kan effektivisere både datadeling og datainnsamling, kredittbehandlingen og med det hele kunde-onboardingen, sier Nordic API Gateway-gründer Rune Mai (t.v.), her sammen med DNBs personmarkedssjef, Ingjerd Blekeli Spiten, og divisjonsdirektør for Open Banking, Per Kristian Næss-Fladset. Ni av ti nordmenn har i dag smarttelefon. De har med mobilen overalt og bruker den til stadig mer, også til å utføre banktjenester.


Dnb mobilbank

Nordmenn flest har nå hele verden i lomma, og de fikser det meste selv fra mobilen. En solid nedgradering og gammeldags, mener en. Flere uttrykker misnøye over DNBs nye app. Appen er fortsatt ung, påpeker DNB. Rett før klokken 17.


Cecilie Skjennald i DNB at alle tjenester fungerer som normalt. DNBs nett- og mobilbank har vært nede tirsdag ettermiddag. Nordeas kunder kan velge mellom tre ulike måter å logge inn med BankID.


BankID er en elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg