tirsdag 9. juni 2015

Ferdig grillet kylling

En nydelig rett til grillkvelden din! Usikker på hva du skal ha til middag? Prøv denne spennende retten med chilimarinert kyllingvinger. Laget på kun en halvtime. Quesadillas med grillet kylling.


Dette er favorittmat for hele familien.

Denne retten kan fint passe som forrett også. Alt du må gjøre er å halvere mengden per person. Grillet hel kylling ( Ferdig krydret) og lurte på hvordan den skal tilberedes siden det ikke står noe på embalasjen, er det bare og hive den i mikroen i noen minutter eller skal den stekes i ovn ? Grillet kylling med frisk salat - enkel og digg hverdagsmiddag! Salaten blir ekstra god om du lager cæsardressingen selv, men har du dårlig tid er det lov å bruke en ferdig laget også. Jeg brukte grilla kylling i pastasalat på mandagen, det er godt!


Hadde det grønne i en bolle, pluss to oppdelte avokadoer. Hadde i grillet kylling som jeg rev i biter.

Hvem tilbehør til grillet kylling bruker dere. Hvordan varme opp en hel grillet kylling? Jeg kjøpte en grillet kylling på fredag ettermiddag. Det er ikke noe problem å spise den idag, eller?


Når vi serverer den hel sånn som her, løftes den til noe mer enn en alminnelig hverdagsmiddag. Du skal i tillegg få et triks som gjør at kyllingen ikke blir tørr selv om du varmer den opp igjen i ovnen: Skjær smør i tynne skiver med ostehøvel og dekk kyllingen med smøret. Kyllingen er ferdig når de har en kjernetemperatur på grader. La aluminiumsformen stå på indirekte varme i omtrent minutter. Da er du garantert et saftig og smakfullt resultat!


Nå vil jeg gjerne spise de, men er redd for at de skal bli veldig tørre når jeg skal varme de i ovnen? Noen som vet om de blir veldig tørre hvis jeg legger de på stekebrett i ovne. Hel kylling er enklere enn du tror å tilberede. Er dere en familie på så kan dette bli middag i to dager.


Og det beste av alt: Både store og små liker det og kyllingretter er lette å lykkes med. Prøv våre enkle og raske retter av norsk kylling. Du kan lage mye godt av kylling. Og mange retter med grillet kylling finner du her.


De beste oppskriftene med kylling finner du her.

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Et lettvint alternativ er å pakke biter av ferdig grillet kylling inn i folie og bare varme dem på grillen. At man også kan bruke grillwoken til kylling hadde du kanskje ikke tenkt på? Sørg bare for at bitene ikke blir så små at de faller ut gjennom hullene i woken.


Wok gjerne over åpen varme. Da får kjøttet en deilig røykaroma. Ja, hvordan varmer man opp en hel kylling som er ferdig grillet fra før? Ta den ut av kjøleskapet noen timer før bruk. Kjøp ferdig stekt kylling.


Sett stekeovn på varmluft 1grader. Del kyllingen i to, legg i ildfast fat med ryggen (skinnet) opp. Er kjøttet ferdigstekt og skal bare varmes, eller må den stekes?


Legg aluminiumsfolie over hele. Og i tilfelle hvor lenge? Ikke vær redd for saltet, det gir et fantastisk skinn. Smuldre over en kyllingbuljongterning og litt vann så buljongen løser seg opp. Smaker til med krydder og soyasaus.


Jeg skal varme kylling -vinger de er Ferdig grillet. Kan jeg da varme dem i frityren eller blir ikke dette spesielt bra? Må jeg ta dem i stekeovn kansje?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg